#ditisjci

Tijdens het CvA in Den Bosch is de #ditisjci-campagne gelanceerd. Heb je dit gemist? Check dan ditis.jci.nl.

De zichtbaarheid van JCI Nederland en haar lokale kamers mag vergroot worden. De reden? We doen veel, maar dit is voor de buitenwereld vaak onzichtbaar. Terwijl iedereen mag weten wat JCI is, wat JCI betekent voor haar leden én kan betekenen voor sponsoren, partners en (potentiële) leden, maar vooral mag duidelijk worden welke impact wij creëren. 

Om (potentiële) sponsoren, (potentiële) partners, (potentiële) leden en alle anderen die meer over JCI willen weten, te bereiken willen wij ons eigen verhaal en ervaring met JCI delen.

 

En wie zijn dan ‘wij’? Jij, als (oud-)lid of senator van JCI Nederland! Want wie kunnen dit nu beter vertellen dan onze eigen leden?!

 

Door middel van vlogs, blogs en interviews willen wij elke week persoonlijke verhalen van JCI leden publiceren op sociale media en ditis.jci.nl. Als deze verhalen weer worden gedeeld door andere leden, creëren wij met elkaar een olievlek en ontstaan er nog meer mogelijkheden met betrekking tot ledengroei en -behoud, partners en sponsoren op lokaal en landelijk niveau, maar vooral ook de zichtbaarheid van JCI!

 

En daarom is team MarCom op zoek naar jou! Wil jij net als Judith, George, Carolijn en David jouw verhaal delen? Wil jij vertellen wat JCI voor jou betekent? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan vertellen wij jou graag hoe jij jouw verhaal kan delen!

Partners

jci partners 2
jci partners 2