JCI MGZN is #futureproof

De eerste digitale editie van JCI MGZN werd enthousiast door jullie ontvangen! Natuurlijk is het voor sommigen even wennen om geen papieren versie meer in de hand te hebben, maar jullie gaven in de enquête ook aan dat het digitale magazine erg veel, vooral interactieve, voordelen biedt.

Tijdens het College van Afgevaardigden in ‘s-Hertogenbosch is gestemd of vanaf nu de magazines in digitale vorm zullen verschijnen en door het CvA is VOOR gestemd. Wij, als Team MarCom, zijn daar heel blij mee.

 

Het is mede dankzij jullie leuke en interactieve content dat we het eerste digitale JCI MGZN zo succesvol hebben kunnen maken. De feedback, die jullie ons hebben gegeven middels de enquête, nemen wij mee voor de volgende edities. En die volgende keer is alweer deze zomer!

 

Dus heb je een leuk idee van wat je terug wilt lezen in het magazine of heeft jouw Kamer iets gaafs om te delen met de rest van JCI Nederland, dan horen we dat graag. Filmpjes, foto’s, geluidsfragmenten en presentaties zijn ook welkom, net als aankomende evenementen of bijzondere gebeurtenissen (voor de evenementenkalender).

 

Mocht jij of jouw Kamer een leuke bijdrage hebben voor het nieuwe JCI MGZN, dan vernemen wij dit graag! Stuur jouw bijdrage dan aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline voor het aanleveren van content is 17 augustus 2017.

 

MGZN presentatie slide

Partners

jci partners 2
jci partners 2