slide2 slide5 kernwoorden_500_340 HRK JCI_inBusiness kernwoorden_2_500_340

Zakelijk netwerk

JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk nivieau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2.500 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent deuren die anders gesloten zouden blijven.

Lees meer

Lid worden

Lid zijn van JCI bied je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot onze oud-leden behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is gelieerd aan de Verenigde Naties.

Lees meer

Impact  

Resultaten realiseren voor de duurzame groei van onze maatschappij en de mensen die zich daarvoor inzetten.

 

Motivate

Trots zijn op de impact die we samen creëren.

 

Invest

Duurzame continuïteit van JCI Nederland versterken door gerichte investeringen te doen.

Community

Samenwerking met partners als Het Rode Kruis en Cordaid.

Business

Ontmoeten, netwerken en leren van elkaar.

Collaborate

Interne én externe samenwerking om samen tot meer verbinding en impact te komen.

Connect

Realiseren van proactieve verbinding vanuit JCI op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Welkom

 

 

Van harte welkom op de website van JCI Nederland! Je hebt zojuist misschien wel je eerste stappen gezet naar persoonlijke ontwikkeling binnen een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. We zijn namelijk geen serviceclub, maar een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. In een snel veranderende wereld worden netwerken van jonge mensen veel belangrijker. Die veranderende wereld vraagt andere vaardigheden en een nieuwe manier van denken: in oplossingen. 

Dat kan bij uitstek bij JCI!

 

Met ongeveer 2500 leden verdeeld over bijna 100 Kamers in Nederland, richten wij ons op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van jezelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel lokaal, nationaal als internationaal!

2017 is extra speciaal voor JCI Nederland. We verwelkomen dit jaar 5000 internationale leden van JCI tijdens ons Wereldcongres dat in Nederland zal worden gehouden tussen 6 en 10 november, wat ook toegankelijk zal zijn voor niet-leden. We heten je van harte welkom op een van onze evenementen!

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

 

Ruud Tuithof – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorzitter JCI Nederland 2017

 

 

 

Nieuws

 • Beste Project van de Maand Awards

  Beste Project van de Maand Awards

  Maar liefst 2 projecten zijn in mei ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

  Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van deze maand. Dus stemmen allemaal!

  Klik hier voor meer informatie én om te stemmen!

 • Persbericht Kofi Annan naar het JCI Wereldcongres in Amsterdam

  Persbericht Kofi Annan naar het JCI Wereldcongres in Amsterdam

  Beste JCI’ers,

  Zoals jullie misschien al voorbij hebben zien komen, kunnen we officieel aankondigen dat voormalig Secretaris-Generaal van de VN, Kofi Annan, naar het JCI Wereldcongres in Amsterdam komt! 

  Uiteraard hebben we hierover ook een persbericht verstuurd. Het landelijke persbericht is verzonden naar alle landelijke en groot-regionale redacties. Maar het is natuurlijk ook gaaf nieuws om met jullie lokale media te delen. 

 • #ditisjci

  #ditisjci

  Tijdens het CvA in Den Bosch is de #ditisjci-campagne gelanceerd. Heb je dit gemist? Check dan ditis.jci.nl.

  De zichtbaarheid van JCI Nederland en haar lokale kamers mag vergroot worden. De reden? We doen veel, maar dit is voor de buitenwereld vaak onzichtbaar. Terwijl iedereen mag weten wat JCI is, wat JCI betekent voor haar leden én kan betekenen voor sponsoren, partners en (potentiële) leden, maar vooral mag duidelijk worden welke impact wij creëren. 

 • Sharing een inspirerende en bourgondische Future!

  Sharing een inspirerende en bourgondische Future!

  Zondag 21 mei 10:05 uur, ik word wakker en mijn voeten doen nog steeds pijn na twee mooie dagen Sharing the Future. Als kamer kijken we terug op een mooi tweedaags evenement dat goed geslaagd is en waar wij tevreden over zijn!
  Op vrijdag 19 mei begonnen we natuurlijk met de BOV-trofee waarbij Sophie van den Enk op geheel eigen wijze de dagvoorzitter was en More2Win en Zelfstroom aankondigde als de winnaars in respectievelijk de categorieën MKB en Groot-zakelijk. Traditiegetrouw werd er afgesloten met een netwerkborrel waar nog veel genodigden bleven hangen. Mooie exposure voor lokale ondernemers.

 • JCI MGZN is #futureproof

  JCI MGZN is #futureproof

  De eerste digitale editie van JCI MGZN werd enthousiast door jullie ontvangen! Natuurlijk is het voor sommigen even wennen om geen papieren versie meer in de hand te hebben, maar jullie gaven in de enquête ook aan dat het digitale magazine erg veel, vooral interactieve, voordelen biedt.

 • Beste Project van de Maand Awards

  Beste Project van de Maand Awards

  Maar liefst 4 projecten zijn in april ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

  Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van deze maand. Dus stemmen allemaal!

  Klik hier voor meer informatie én om te stemmen!

 • Basics for Trainer vrijdag 8 t/m zondag 10 september 2017

  Basics for Trainer vrijdag 8 t/m zondag 10 september 2017

  In het laatste digitale magazine staat beschreven hoe je trainer wordt binnen JCI. Eén van de stappen is het doorlopen van de ‘Basics for Trainer’. Het weekend waarin je klaar wordt gestoomd om als trainer aan de slag te kunnen. We zijn blij om de aankondiging te kunnen doen dat er weer een weekend gepland staat, namelijk het weekend van 8-10 september 2017!

 • It pays to be an Orange!

  It pays to be an Orange!

  We hebben een hoop leuke events op stapel staan en wat is er dan leuker om met de Nederlandse Delegatie de zaal oranje te kleuren?!

  Ga je mee naar de EC in Basel? Ben je erbij tijdens ons Wereldcongres? Of bezoek je misschien een ander leuk event? Bestel dan snel deze mooie polo!

 • Uitnodiging CvA in Den Bosch – ’s Haring the Future!

  Uitnodiging CvA in Den Bosch – ’s Haring the Future!

  Beste leden van JCI Nederland,

  Graag nodigen we je uit voor het CvA in Den Bosch – ’s Haring the Future!

  Aangezien het jaarthema ‘Future Proof’ is gaan we hier natuurlijk in Den Bosch ook stappen mee zetten. In Den Bosch gaan we het niet alleen over de toekomst hebben: we gaan er ook actief mee aan de slag! JCI ‘s-Hertogenbosch heeft namelijk een zeer interessant programma samengesteld dat voor iedereen binnen JCI wat te bieden heeft.

JCI Nederland op Twitter

Partners

jci partners 2
jci partners 2