Aangeboden: Ontwikkelkansen, internationale dynamiek en de mogelijkheid om bij te dragen aan de Global Goals van de UN

Aangeboden: Ontwikkelkansen, internationale dynamiek en de mogelijkheid om bij te dragen aan de Global Goals van de UN

In november 2017 organiseert JCI Nederland het Wereldcongres; een internationaal 5-daags evenement voor maar liefst 5.500 leden vanuit aangesloten landen. Met het thema ‘WeDO 2030!’ wordt invulling gegeven aan 4 van de Global Goals, zoals geformuleerd door de UN. Voor de Nederlandse Kamers en hun individuele JCI-leden een once in a lifetime experience waar zij niet alleen aan kunnen deelnemen, maar waarbinnen ze vooral grote leerervaringen kunnen opdoen en een fantastisch netwerk kunnen opbouwen.

 

Voor verschillende teams zijn we nog op zoek naar Kamers en leden die willen bijdragen aan het Wereldcongres!

 

  • Ken jij mooie sprekers of lijkt je leuk om een inspirerende workshop te organiseren (bij ijVENUES)?
  • Hou je van een feestje en loop je warm voor de organisatie van de Global Village Night of de slotavond?
  • Vind je het leuk om samen te werken met diverse Kamers en samen een fantastisch programma neer te zetten?
  • Heb jij die fantastische pen en schrijf je pakkende en overtuigende teksten?
  • Ben jij thuis in de wereld van internationale PR? Of vind je het leuk om die te ontdekken?

Neem contact met:

  • Programma: Marlies Friederich – 06-10747349 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Partnerships en sponsoring: Gregor Neggers – 06-53676219 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Venues en logistiek: Alexandra Drost – 06-46309285 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Marketing en PR: Chantal Burink – 06-52451806 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname aan de organisatie van het Wereldcongres biedt jou een combinatie van serieuze uitdagingen, een high performing team, een open mind waar jou ideeën van harte welkom zijn. En een omgeving om je te ontwikkelen, bij te dragen aan een groot evenement dat in lijn is met de Global Goals van de UN, en de internationale dynamiek te ervaren.

Partners

jci partners 2
jci partners 2