JCI Wereldcongres 2017 – Registratie live tijdens NC in Den Haag

JCI Wereldcongres 2017 – Registratie live tijdens NC in Den Haag

Op 1 oktober tijdens de Nationale Conventie in Den Haag zal de inschrijving voor het JCI Wereldcongres 2017 in Amsterdam live gaan voor jou als Nederlands lid. Als organisatie willen we graag ervaring opdoen met dit systeem en daarom vragen we de deelnemers aan de NC, als friendly users, om ons te helpen dit te testen.

 

Registratie kan bij onze stand op de Trade Show en betaling kan met creditcard. Neem deze dus mee en zorg dat je de inlog voor jci.cc (internationale site) bij je hebt! We zoeken naar een verscheidenheid aan kaarten: Eurocard/mastercard, VISA, American Express, etc.

 

Je kunt ons vinden in de buurt van de lunchruimte met een aantal laptops. Naderhand zullen we je een paar korte vragen stellen over je ervaring: Wat ging goed, en wat kan beter?

 

Er zijn nog geen inkomsten en wel noodzakelijke uitgaven voor het Wereldcongres. Door je tijdens de Nationale Conventie te registreren, help je de Wereldcongres organisatie aan de noodzakelijke voorfinanciering zodat we bijvoorbeeld tijdens het Wereldcongres in Québec ook voldoende promotie kunnen maken.

 

Tot de NC in Den Haag!

Partners

jci partners 2
jci partners 2