Rianne en Rob - Nieuwe bestuursleden Stichting JCI Wereldcongres in Nederland

Rianne en Rob - Nieuwe bestuursleden Stichting JCI Wereldcongres in Nederland

De afgelopen weken hebben diverse gesprekken plaatsgevonden tussen het Stichtingsbestuur, de Raad van Toezicht en een aantal mensen voor de marketing- en partnershipsrol binnen de wereldcongresorganisatie. Met als resultaat dat op 20 oktober jl Rianne Kamphuisen is benoemd tot Director Marketing en Communicatie en per 13 november Rob van der Steen de taken overneemt van Richard Haeck als Director Partnerships van de Stichting Wereldcongres in Nederland.

 

20161101 Nieuwsbrief foto-inlineRianne zal voor de externe communicatie samen gaan werken met Nancy van der Heide, FB-lid Marcom 2017. Tot medio november zullen Rianne en Chantal samenwerken om een goede overdracht te borgen.

 

We wensen Rianne heel veel succes in deze nieuwe uitdaging!

 

Daarnaast willen we Chantal bedanken voor haar enthousiasme, de gerealiseerde publicaties, creatieve acties en het neerzetten van het marketing- en landenteam. We zijn blij dat ze zich blijft inzetten voor het wereldcongres in de rol van Secretary General.

 

 

 

 

 

Rob van der SteenHeet van de naald is de aanstelling van Rob van der Steen als nieuwe Director Partnerships. Rob laat weten blij te zijn om in deze rol een bijdrage te leveren aan een knallend Wereldcongres volgend jaar. "Het feit dat zo veel jonge ondernemende mensen er voor kiezen samen met JCI te werken aan een positieve toekomst biedt een fantastisch platform voor onze (toekomstige) partners om zich aan JCI en het Wereldcongres in Amsterdam te verbinden. Mijn oproep aan alle leden: deel je tips, netwerk en concrete suggesties via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen met het team Partnerships nemen we graag contact met je op! Alvast bedankt voor een ieders support om van ons Wereldcongres een geweldig succes te maken!"

 

Uiteraard bedanken we Richard voor zijn inzet en de tijd die hij heeft gestoken in het Wereldconges in de ad interim rol. We zijn blij dat ook Richard verbonden blijft aan het Wereldcongres binnen het team partnerships.

Partners

jci partners 2
jci partners 2