Vacature Marketing & Communication Director

Vacature Marketing & Communication Director

Het Bestuur van de Stichting JCI Wereldcongres in Nederland is op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige Marketing & Communication Director met strategische ervaring. Chantal Burink, de voormalige Director, vervult per heden de rol van Secretary General waardoor er een vacature is.

 

Als Marketing & Communication Director heb je zitting in het bestuur van de Stichting en stuur je een groot team aan met leden in binnen- en buitenland. Je stelt, eventueel in afstemming met hen, een marketing- en communicatieplan op. Daarbinnen ben je verantwoordelijk voor de communicatie in binnen-  en buitenland. Je stuurt het team daarbij aan zodat zij je kunnen ondersteunen in de uitvoering. Daarnaast werk je samen met het Marketing en Communicatie team van JCI Nederland om voorafgaand, tijdens en na het congres JCI als merk “te laden” en meer bekendheid te geven.

 

Bewerken - Marcom Team - Vacature Director smallTen behoeve van deze rol hebben we de hier rechts staande vacature opgesteld (klik op de afbeelding voor vergroting) waarin onder andere uiteen gezet wordt welke kwaliteiten de kandidaat die we zoeken heeft. Herken jij jezelf hierin, of ken je iemand binnen JCI die daarvoor geschikt zou zijn? Laat het ons weten door een mail te sturen aan de voorzitter van de stichting, Irving Kerkhof (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)! Wij gaan hierover graag met je in gesprek.

Partners

jci partners 2
jci partners 2