smallebanner-flowers.jpg

JCI MGZN is het magazine van JCI Nederland. Het magazine verschijnt gemiddeld drie maal per jaar en is bedoeld je te informeren, inspireren, motiveren en bovenal, leuk.
Het magazine wordt verspreid onder de JCI-leden van JCI Nederland, JCI België, senatoren en JCI Friends.

Redactie

Redactionele vragen over JCI MGZN, ideeën voor een artikel of nieuwsberichten kunnen per e-mail worden gestuurd naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

JCI Marcom presenteert...

Jullie staan op het punt om het vernieuwde, inspirerende, future proof en interactieve JCI MGZN te lezen. Geweldig! Een magazine dat vol staat met boeiende verhalen, informatie, terugblikken en aandacht voor alle mooie evenementen die nog komen gaan.

Neem snel een kijkje om je te laten inspireren, informeren, enthousiasmeren en je onder te laten dompelen in de mooie verhalen en filmpjes van alles wat we als JCI-leden beleven. Zie de impact die we creëren en de doelen die we stellen.

Het JCI MGZN is responsive wat betekent dat het niet uitmaakt of je dit magazine nu leest via een laptop, desktop, mobiel of tablet. Echter voor de ultieme ervaring adviseren wij je om een tablet, laptop of desktop te gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat je het geluid aan hebt staan!

Wat is er allemaal mogelijk met het JCI MGZN?

Zodra je het magazine hebt geopend, zie je onderin een balk met icoontjes en rubrieken. De balk met rubrieken komt automatisch in beweging als je er op staat met je muis. Je kunt ook gebruik maken van de pijltjes naar links en naar rechts. Op je tablet of mobiel is het mogelijk te swipen tussen de artikelen. Zo kun je kiezen welk item je wilt lezen.
Je kunt ook zien op welke pagina van het magazine je bent (bijvoorbeeld 14 van de 25) en zo ook naar een andere pagina gaan, want zodra je op die knop klikt verschijnt de inhoudsopgave. De JCI MGZN knop brengt je terug naar de coverpagina.
Vanuit (bijna) alle artikelen is door te klikken naar een website, LinkedIn-profiel of Facebookpagina voor meer informatie.

Hoe kan ik de artikelen lezen?

Bij de meeste artikelen heb je twee mogelijkheden om het artikel te lezen: je kunt naar beneden scrollen zoals je gewend bent maar er is vaak ook een andere optie. Zo staat er bij veel items een ronde blauwe knop met een pijltje. Als je daar op klikt, ga je ook naar het volgende deel van het artikel. Andere artikelen hebben naast de optie om te scrollen een ‘lees meer’ button waarmee je bij het volgende deel van het artikel komt. Kies wat jij gemakkelijk vind.

Deelbaar!

Tot slot kun je het JCI MGZN ook delen! De knop met de drie bolletjes maakt het mogelijk om dit magazine door te sturen via whatsapp, social media of e-mail. Dit kan vanuit elke pagina gedaan worden, dus wil je een specifiek artikel onder de aandacht brengen dan adviseren we je dan ook het magazine vanuit die pagina te delen. De ontvanger kan na het openen uiteraard terug- en vooruit scrollen en daarmee het gehele JCI MGZN lezen. Ben je enthousiast geworden van dit magazine? Deel hem dan vooral via je social media en stuur hem vooral door naar mensen die wellicht geïnteresseerd zijn in JCI of bijvoorbeeld naar mogelijke partners.

Heel veel lees-, luister- en kijk plezier!
Team MarCom

Bekijk hier het nieuwe JCI MGZN!

 

Deadlines JCI MGZN

Deadlines aanleveren artikelen voor komende edities van JCI MGZN (2019):

MGZN #59

Deadline aanleveren artikelen: 23 mei 2019
Verschijningsdatum: 15 juli 2019

MGZN #60

Deadline aanleveren artikelen: 27 september 2019
Verschijningsdatum: 17 oktober 2019

MGZN #61

Deadline aanleveren artikelen: 21 december 2019
Verschijningsdatum: 15 januari 2020

 

Adverteren in JCI MGZN

Bereik 2600 jonge ondernemende mensen. JCI MGZN biedt diverse advertentiemogelijkheden.

Tarieven

1/2 pagina op bladpagina € 250
1/1 pagina op bladpagina € 400
1/1 pagina binnenzijde omslag € 450
1/1 pagina achterpagina € 500

Frequentiekortingen

2x adverteren 5 procent
3x adverteren 10 procent
4x adverteren 15 procent
Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21 procent BTW.

Aanleverspecificaties

De afmetingen van het magazine zijn 21,5 bij 27 centimeter (dit is iets kleiner dan een A4-formaat). Aanleveren van advertenties in full color inclusief overfill als Certified PDF.

Andere advertentiemogelijkheden

Andere advertentiemogelijkheden (ondere andere inserts) op aanvraag. Voor advertorials gelden speciale tarieven. Deze zijn afhankelijk van de wijze van aanleveren en redactiewerk en worden in nader overleg vastgesteld.

 

Archief JCI MGZN