smalle-banner-sdg.jpg

In het weekend van 8 tot 10 december 2017 is de Dutch Academy 2018. Hét weekend over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Een driedaagse training die eigenlijk ieder JCI-lid een keer gevolgd moet hebben!

Heb je plannen om in 2018 een bestuursrol binnen jouw Kamer op te pakken, wil je, je inzetten voor JCI Nederland of wil je op persoonlijk vlak verder groeien? Schrijf je dan nu in voor de Dutch Academy 2018.

Tijdens dit weekend leer je onder leiding van een ervaren trainersteam van JCI Nederland jezelf kennen, ontdek je jouw leiderschapsstijl- en kwaliteiten, leer je de ins en outs van besturen en besluiten kennen en maak je kennis met leden uit andere Kamers. Van de ervaringen die je tijdens dit weekend op doet heb je zowel binnen JCI, als in je werkomgeving, veel profijt. Je hoeft geen bestuursfunctie te vervullen om je aan te melden. Bij een te grote groep aanmelders, hebben toekomstige bestuurders wel voorrang.

De Dutch Academy is een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Twijfel daarom niet langer en schrijf je daarom nu in om te profiteren van de earlybird tarieven.

Meer informatie over de Dutch Academy en het inschrijven vind je op deze pagina.