smallebanner.jpg

JCI Nederland bestaat 60 jaar!! Dat moet uiteraard gevierd worden, de mannenkamer van JCI Maastricht nodigt je dan ook van harte uit om dit Lustrum te komen vieren in Maastricht en wel op Zaterdag 24 November 2018.

Met de gehele kamer zijn we sinds April bezig om een geweldige dag te organiseren. Sinds het EC van 2007 in het MECC Maastricht zijn we lokaal zeer actief geweest binnen de community van Maastricht. Deze ervaring en opgebouwde contacten zullen we nu ten volste gaan benutten om alle JCI kamers van Nederland een geweldige dag te gaan bezorgen tijdens het 60 jarig Lustrum.

Deze dag bestaat uit drie delen:

Koop je ticket

Dankzij onze lokale partners en het Federatie Bestuur kunnen we deze bijzondere dag aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs en 2 speciale Early Bird Acties.

- De eerste 100 kaarten worden verkocht voor € 99,- en bieden toegang tot de College Tour met Onno Hoes in de oude Raadzaal van het Stadhuis in Maastricht om 11.30 uur.

- De tweede 100 kaarten worden ook verkocht voor € 99,- Ontvangst vanaf 13.00 in het Stadhuis van Maastricht.

- Vanaf 200 kaarten is de Early Bird Actie voorbij en worden de kaarten verkocht voor € 117,50 en is de ontvangst om 13.00 uur in het Stadhuis van Maastricht.

Koop je tickets via onze lustrumwebsite

Overnachten

Na aankoop van de tickets bestaat er de mogelijkheid om tegen speciale tarieven een hotel te boeken in het centrum van Maastricht op loopafstand van de Lustrum locaties.

 

Alle JCI leden, Senatoren, Ereleden, oud-leden evenals hun partners zijn van harte uitgenodigd om dit geweldige lustrum met ons te vieren!! Graag zien we jullie op 24 November in Maastricht!!