smalle-banner-sdg.jpg

JCI Nederland bestaat 60 jaar! Dat moet uiteraard gevierd worden, de heren van JCI Maastricht nemen de organisatie voor deze bourgondische dag en avond voor hun rekening. Maar wie zijn nu deze heren, leer ze hieronder een beetje beter kennen. En schroom vooral niet om ze tijdens het lustrumfeest in het echt te ontmoeten ;-)

Sjors Lemmens, voorzitter JCI Maastricht

Als voorzitter van de herenkamer van JCI Maastricht is het voor mij een grote eer dat wij op 24 november 2018 het 60 jarig lustrum van JCI Nederland mogen organiseren. Onze herenkamer, opgericht in 1970, heeft zich altijd zeer actief ingezet in de community van Maastricht. Met meerdere evenementen per jaar in de stad zijn we inmiddels een gevestigde naam binnen onze de grenzen van onze stad. In 2007 zijn we ver buiten diezelfde stadsgrenzen getreden door het EC in het MECC Maastricht te organiseren, een absoluut hoogtepunt in ons bestaan. Het EC was het begin van mijn JCI-carrière en nu ik 12 jaar later in het voorlaatste jaar van mijn JCI-tijd terecht ben gekomen, leek het me daarom ook geweldig om mijn periode af te sluiten met een nieuw hoogtepunt. Met veel enthousiasme zijn we met de gehele kamer in 6 verschillende commissies sinds april bezig om jullie een onvergetelijke dag te gaan bezorgen! Als chauvinistische Maastrichtenaren durven we wel te stellen dat onze stad de perfecte stad is voor ons Lustrum. Met een groot aantal lokale ondernemers binnen onze kamer en middels ons lokale netwerk laten we op 24 november deuren open gaan op locaties die normaal gesproken niet gevonden worden of toegankelijk zijn. In deze speciale nieuwsbrief laten we onze diverse commissies uitleggen wat hun drijfveer is om jullie een geweldige dag te bezorgen. We heten jullie graag welkom op 24 november 2018 in Maastricht!!    

Dennis Stroes, voorzitter dagprogramma

Als oud voorzitter, CoCo en Penningmeester ben ik al betrokken geweest bij vele activiteiten en feesten ten gunste van diverse goede doelen in Zuid Limburg. Begin dit jaar werd ik gevraagd om het dagprogramma ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van JCI Nederland met een aantal andere geweldige JCI-mannen te organiseren. Hoe gaaf is dat om mede JCI-ers uit heel Nederland in onze schitterende, bourgondische stad te mogen verwelkomen?! Direct zijn wij gaan schakelen en hebben binnen de kortste keren middels ons lokale netwerk de perfecte dag kunnen samenstellen. Zo zijn wij uitgenodigd bij de Burgemeester in de Raadzaal van het Stadhuis, alwaar ook een oud-Burgemeester zijn opwachting zal maken in een heuse College Tour! Er waren ook vele horecaondernemers die gelijk de deuren voor ons openden zodat een ieder in ons mooie Maastricht kan komen preuve…

“Kom met miech met naor Mestreech…”

(lied van Benny Neyman)

Arthur Kissels, voorzitter avondprogramma

Voor het avondprogramma ben ik gevraagd om een mooi programma op te zetten. En dat is een behoorlijke kluif, iedereen herkent Maastricht als een bourgondische stad en kent haar schitterende Franse restaurants… daarnaast staat de stad natuurlijk bekent om haar geweldige terrassen, gezellige kroegen en bars waar tot in de vroege uren een dansje gewaagt kan worden. Een mooie uitdaging wat mij betreft. Na jullie unieke ervaringen van het dagprogramma nemen we jullie mee naar Rebelle, ondanks haar “rebelse” naam is dit de oude kerk aan de Kesselskade in Maastricht, in een nieuw jasje. Hier wordt er een diner geserveerd op uiteraard bourgondische wijze en na afloop zijn er diverse geweldige acts en DJ’s.

Väös Rosier, voorzitter hotelcie

Maastricht is de snelst groeiende stad van Nederland, op het gebied van hotelovernachtingen. Bob, Daan en ik, houden ons namens JCI Maastricht bezig met de communicatie naar de hotels om zo onze nationale JCI’ers gastvrij te kunnen verwelkomen. Waarom wij voor de ‘Hotelcie’? Omdat wij in het dagelijks leven hotels runnen; iedere dag zijn wij bezig toeristen, zakenmensen en studenten te verwelkomen in onze mooie stad. Met onze connecties in de hotelwereld hebben wij scherpe tarieven weten te regelen voor iedereen die op vrijdag de 23ste  en/of zaterdag de 24ste november wil overnachten in een van de door ons geselecteerde hotels. Naast deze speciale deals zorgen wij ook voor een persoonlijk ontvangst en zijn we gedurende het hele weekend bereikbaar voor je; tips over waar je op vrijdag het beste kunt gaan eten? Weten wij! Waar je na het feest nog een allerlaatste kan gaan drinken? Brengen wij je naar toe! Kortom wij zorgen ervoor dat het aan jullie verblijf aan niets zal ontbreken. Tot op het lustrum!  

Gaston Crijns voorzitter sponsor- & partnerschapcommissie

Met de steun van mijn teamleden kunnen wij het Lustrumfeest voorzien van extra financiële middelen en mooie barterdeals. Hierdoor zijn wij als organisatie van het Lustrumfeest extra sterk. Onze commissie heeft als doelstelling het genereren van extra financiële middelen die ter beschikking komen aan de organisatie. Wij bieden onze partners verschillende sponsormogelijkheden, hierbij valt te denken aan sponsoring door middel van naamsvermelding op een sponsor wall, een spandoek op het avondfeest of zelfs een naamverbintenis aan een van de drie dagdelen van de programmering van het Lustrumfeest. Natuurlijk is het ook mogelijk om partner te worden op basis van individuele wensen. Mocht je hier meer info over willen ontvangen, of eens over de diverse mogelijkheden willen sparren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Hopelijk hebben jullie zin in een goed Lustrumfeest en zie ik jullie 24 november in het bourgondische Maastricht!

Bart Boijens, voorzitter Promotie en Communicatie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!! Dat is uiteraard ons motto, daarom ben ik (Bart Boijens) als voorzitter van de Promotie en Communicatie commissie met mijn team bezig om alle informatievoorziening zo goed mogelijk te laten verlopen via de nieuwsbrieven, website en de Facebook pagina. Maar we zijn er uiteraard ook voor al jullie vragen en communicatie, mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook wanneer er kamers zijn die interesse hebben in een bezoek van onze organisatie, dan zullen we kijken wanneer we deze kunnen inplannen.

Philippe van de Heuvel, voorzitter Admin Legal and Finance commissie

Bij een evenement als het Lustrum willen we natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Vandaar dat ik (Philippe van de Heuvel) met mijn team bestaande uit juristen en verzekering specialisten achter de schermen ervoor zorg draag dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden. Want wij willen uiteraard, geen kater overhouden aan een, op voorhand al onvergetelijk weekend. Tot ziens in Maastricht!

Nog niet geboekt of wil je nog meer te weten komen over het lustrum?? Ga naar www.60jaarjci.nl