smallebanner.jpg

In de maand juli bleek de competitie te gaan tussen 3 Kamers uit Zuid-Holland. JCI 's-Gravenhage organiseerde een interessante stadswandeling door Leiden, waarbij allerlei onzichtbare pareltjes in de stad werden getoond. JCI Drechtsteden ging op bedrijfsbezoek bij Stam Hoveniers, een lokaal familiebedrijf dat in heel Nederland en onze buurlanden actief is. JCI Haaglanden deed voor de 2e keer mee met het Haagse Horeca Beachvolleybaltoernooi op het strand van Scheveningen om zichtbaarheid voor JCI te creëren, waaraan ze deelnamen met een samengesteld JCI-team van verschillende Kamers uit Nederland.

Drie mooie geheel verschillende activiteiten, allen in de provincie Zuid-Holland. Een activiteit waarbij er nieuwe dingen werden ontdekt in Leiden, een business activiteit waarbij er werd geleerd van een groot familiebedrijf uit de Drechtsteden en een fun activiteit waarbij leden van verschillende Kamers JCI zichtbaar maakten op sportieve wijze.

De winnaar van deze maand is JCI Haaglanden geworden met JCI op het Haagse Horeca Beachvolleybaltoernooi! "Leuke, extern gerichte activiteit die over kamergrenzen heen gaat en ook de link legt met mensen van buiten JCI!" was een van de reacties die binnen zijn gekomen bij de poll-uitslagen. Zaterdag 6 oktober mag JCI Haaglanden de trofee komen ophalen tijdens de NC in Oldenzaal!

Gefeliciteerd JCI Haaglanden!