smallebanner-business.jpg

In het weekend van 16 t/m 18 november wordt dé Dutch Academy georganiseerd. Leden van verschillende kamers uit heel Nederland volgen deze driedaagse training. Ben jij er dit jaar ook bij?

Heb je plannen om in 2019 een bestuursrol binnen jouw Kamer op te pakken? Wil je een rol binnen landelijk JCI Nederland team vervullen? Of wil je jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen en meer leren over jouw persoonlijke voorkeuren?  Tijdens het trainingsweekend leer je onder leiding van een ervaren trainersteam van JCI Nederland, jezelf kennen en ontdek je jouw leiderschapsstijl- en kwaliteiten in een brede context (verder) te ontwikkelen. Naast een flinke portie leiderschapsontwikkeling leer je de achtergronden van JCI beter kennen en besteden we aandacht aan het onderdeel “besturen en besluiten”. Uiteraard wordt het ook een heel gezellig weekend en maak je kennis met leden van andere Kamers.

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Lees hier de ervaring van Thomas Hollander, lid JCI de Betuwe.   

Inschrijven voor de Dutch Academy kan via deze website. Let op: je kunt nog profiteren van de earlybird-prijs tot en met 7 oktober aanstaande. Daarna betaal je de reguliere ticketprijs.