smallebanner.jpg

 

CI Mergelland nodigt jullie allen van harte uit om deel te nemen aan de 1e Regionale Trainingsdag, georganiseerd door en voor Limburgse JCI leden. Wij hebben op zaterdag 27 oktober een gezellig, inspirerend en activerend programma voor jullie samengesteld. Gedurende deze dag zullen we met diverse trainingsonderdelen waaronder Achieve en Networking de dag invullen. Daarnaast kun je laagdrempelig verbinding leggen met andere leden en kamers uit de regio.

 

 

JCI Mergelland organiseert deze dag met als doel om meer verbinding te creëren tussen de Limburgse kamers onderling. Wij zijn ervan overtuigd dat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren! Wij verbinden een ‘bourgondisch tintje’ aan deze dag. De dag vind plaats bij Goessens Wijnen waarbij we ook een ‘kijkje in de keuken’ mogen nemen van deze professionele wijngroothandel.

 

 

 

Programma

 

 

Datum:                          Zaterdag 27 oktober 2018
Tijd:                              10:00 -16.30
Afsluiting:                     Kleine wijnproeverij met mondvermaakjes
Locatie:                        Goessens Wijnen, Watermolen 43 in Maastricht
Kosten deelname:         Gratis*

 

 

 

Aanmelden

 

 

Meld je aan voor 15 oktober a.s. We hebben nog maar enkele plekken beschikbaar (vol = vol)! Dit doe je door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en vermelding van je kamer naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens ontvang je een mail ter bevestiging!

 

 

 

*Indien je je onverhoopt moet afmelden 48 uur voor aanvang van deze trainingsdag zijn we genoodzaakt een klein bedrag in rekening te brengen van EUR 17,50. Uiteraard gaan we uit van jouw komst!