smallebanner-business.jpg

JCI Presenter is een training van één dag waarin de focus ligt op het maken en geven van een effectieve presentatie. Je leert gebruik maken van visuele hulpmiddelen om een krachtige presentatie neer te zetten die aanslaat bij je publiek. In de training oefen je een aantal presentaties. De Presenter is de ideale cursus voor leden die hun presentatievaardigheden willen uitbreiden. Dus: wil jij met meer vertrouwen voor een groep staan? Wil je je presentatievaardigheden verbeteren? Of wil je trainer worden binnen JCI? Allemaal hele goede redenen om je aanmelden voor JCI Presenter op 20 oktober!

De kosten voor de training bedragen normaal €100,-, maar voor deze ene keer mogen wij jullie 50% korting geven op de prijs van de training. Voor €50,- kun jij er dus bij zijn en een leuke en leerzame dag beleven! Koffie, thee en een lunchbuffet zijn inclusief.

Locatie: Postillion Hotel Bunnik, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik (het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer)

Aanmelden of vragen? Stuur een mail naar Jozé Danen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline voor het inschrijven op deze trainingen is zondag 7 oktober a.s.