smallebanner-molens.jpg

Morgen 9 mei staat het online Mei CvA gepland. De CvA-vergadering zal volledig digitaal plaats vinden. De vergadering start om 14:00 uur. De agendastukken, geleideformulieren en bijlagen hebben jullie ontvangen in de email van dinsdag 28 april.

Zoals eerder aangegeven krijgen alleen de Kamervoorzitters (of hun plaatsvervanger) spreekrechten tijdens de vergadering. Hier hebben zij zich afgelopen week voor kunnen opgeven. Wil jij of je kamergenoten ook de CvA-vergadering volgen, dan kan dat op de volgende manier:

1) Via Zoom webinar

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_rx3UIlNqR12_3Cg636Pzqg

Via bovenstaande link kunnen 100 geïnteresseerden actief de CvA-vergadering volgen. Omdat het aantal deelnemers op deze wijze beperkt is tot 100 deelnemers moet je je vooraf registeren. Je kijkt live mee met de vergadering en je kunt je vragen stellen via de Q&A. We doen ons best om deze vragen te monitoren en te behandelen als de tijd dat toelaat. Wil je zeker weten dat je vraag behandeld wordt, geef dit dan door aan je voorzitter, die kan de vraag mondeling stellen.

Mochten de inschrijvingen vol zijn kun je ook via de volgende manier deelnemen:

2) Via YouTube - JCI Nederland

https://youtu.be/6OYOCrc-4gg

De CvA-vergadering zal ook via YouTube live te volgen zijn en er kan via de chat meegepraat worden. Ook deze vragen zullen we monitoren en behandelen als de tijd dat toelaat. Wil je zeker weten dat je vraag behandeld wordt, geef dit dan door aan je voorzitter, die kan de vraag mondeling stellen.

Voor ons is het de eerste keer dat we een dergelijke grote meeting op een online manier organiseren. Een mooie manier van learning by doing in de praktijk. En hoewel alles van te voren goed getest is, kan er onverhoopt toch iets mis gaan. We vragen dan om jullie begrip en geduld.