smallebanner-flowers.jpg

Ken jij één van de nieuwe aanstormende talenten binnen JCI? Of ben jij iemand binnen JCI met de ambitie en drive om lokaal, nationaal of internationaal een rol te vervullen? Wil je hier eens over sparren of kun je wel wat inzicht of een zetje gebruiken? Neem dan contact op met JCI Talent Support en we helpen je graag verder.

Wat is en waarom bestaat JCI Talent Support?

Binnen JCI zijn er ontzettend veel kansen en mogelijkheden om ervaringen op te doen die je ook in je professionele leven verder op weg kunnen helpen. Omdat het niet altijd duidelijk is wat je van een bepaalde rol kunt of mag verwachten willen we je met dit initiatief hierin ondersteunen om de stappen te zetten waarvan je nu wellicht nog niet weet of je het kunt en of je het wel wilt. Wat komt er bijvoorbeeld nou kijken bij een lokaal voorzitterschap? Waar moet je aan denken als je landelijk een bestuursfunctie gaat vervullen? En hoe werkt het nu eigenlijk op internationaal vlak als je daar een functie wil bekleden? 

Natuurlijk zijn er in je eigen Kamer vaak al ervaringsdeskundigen te vinden, en ook het netwerk van Senatoren staat altijd tot je beschikking. Kun of durf je daar zelf niet direct het contact leggen, of ken je iemand die wellicht een duwtje in de rug nodig heeft? Dan is JCI Talent Support er voor al jouw vragen speciaal voor jou om je op weg te helpen. 

Hoe kan JCI Talent Support jou helpen?

De werkgroep JCI Talent Support is geïnitieerd door het Federatiebestuur 2020 en heeft drie leden toe bereid gevonden om hier een coördinerende en verbindende rol in te vervullen. Zij hebben gezamenlijk zelf uitgebreide ervaring opgedaan om je verder op weg te helpen en kunnen je helpen je ambities te verwezenlijken. Als ze je hier niet zelf direct bij kunnen helpen, brengen ze je in contact met de juiste persoon.

  • Marriet Rosier (Lokaal voorzitter JCI Kennemerland 2019 en winnaar van de Visie in Actie Award voor beste voorzitter)
  • Lisan Beentjes (Bestuurslid Federatiebestuur 2012 en Vice-President voor JCI Europe in 2015)
  • Jeroen van der Ha (organisator CvA 2014, Nationaal Voorzitter 2016, coach FB 2020)

Hoe kom je in contact met JCI Talent Support?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vraag en je contactgegevens en we nemen binnen een week contact met je op!