smallebanner-molens.jpg

Informatieavond: World Cleanup Day 2018

Beschrijving

Op 15 september 2018 maakt JCI impact op grote schaal tijdens World Cleanup Day 2018. Op dit moment zijn verschillende JCI Kamers al volop bezig met hun voorbereidingen om die dag een mooi project neer te zetten. Allemaal op hun eigen manier. Of het nou gaat om het organiseren van een maatschappelijk businessevent, het voorbereiden van nieuwe unieke installatieopdrachten, of het aantrekken en versterken van partnerships die voor de Kamer interessant zijn. Op 15 september kunnen wij ons samen richten op minder vervuiling en meer bewustzijn.

Wil jij met jouw Kamer ook een steentje bijdragen tijdens deze collectieve grootste burgeractie ter wereld maar weten jullie nog niet zo goed hoe? Of weten jullie juist wel goed hoe, maar kunnen jullie nog wel wat hulp gebruiken in de voorbereidingen? Kom dan naar de informatieavond op 16 mei in Hilversum. Aanvang: 19:30 uur, einde waarschijnlijk 22:00

Meld je aan bij Kai-Chun Chan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via het Facebook event!

 

Kijk ook op https://www.jci.nl/jci/lokale-impact/world-cleanup-day