smallebanner-business.jpg

JCI op het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi! (JCI Haaglanden)

Kalender
Lokaal
Datum
21 juli 2019 09:30 - 21:00
Locatie
Strandclub WIJ
Url
https://www.facebook.com/events/296815197861029/

Beschrijving

Op zondag 21 juli is het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi op het strand van Scheveningen, ter hoogte van Strandclub WIJ. Maar liefst 90 teams doen mee! Net zoals vorig jaar, doen wij dit jaar weer mee met een JCI Haaglanden team.

Wil jij kennismaken met JCI Haaglanden op een sportieve en gezellige manier en op een andere manier dan een netwerkborrel? Meld je dan hieronder aan en kom op zondag 21 juli naar het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi!
Uiteraard zijn JCI leden van andere Kamers ook welkom!

Gedurende de middag zullen we ongeveer 9 wedstrijden spelen, tenzij we de poulefase door komen, dan zullen we meer wedstrijden spelen. Behalve het spelen van wedstrijden, zullen we zorgen voor een JCI Haaglanden spot aan de rand van de speelvelden, waar er gelegenheid is tot netwerken onder het genot van drankjes en hapjes.
Als alle poule-wedstrijden gespeeld zijn, barst het feest los in de feesttent in Strandclub WIJ! Met onder andere live-muziek en een DJ! Dit duurt tot ongeveer 21 uur.

De deelnamekosten bedragen € 5,- plus dat je zelf een sixpackje bier of een flesje wijn of iets anders te drinken meeneemt. Hiervoor kan je meespelen met enkele wedstrijden, lekker netwerken op het strand onder het genot van drankjes en hapjes én lekker feesten na afloop. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je je drinken ijskoud kan zetten!

De dresscode is bij voorkeur een oranje polo/t-shirt/topje voor de herkenbaarheid, maar als je dit niet hebt is dit geen probleem. Zwemkleding (eronder) is aan te raden, voor het geval je tussendoor een lekkere duik in de zee wilt nemen!

Je wordt verwacht rond 9:30-10:00 uur op het strand ter hoogte van Strandclub WIJ, waar we herkenbaar zullen zijn met een JCI vlag en onze oranje polo's, aan de rand van velden 5+6 (linkerkant, richting zee). De poulewedstrijden duren tot ongeveer 18:00 uur. Uiteraard staat het je vrij om later aan te komen of eerder weg te gaan, we horen dit dan wel graag even van je, zodat we genoeg spelers op het veld hebben staan.

Aanmelden kan via onze website:
https://jcihaaglanden.nl/agenda/haagse-horeca-beachvolleybal-toernooi-2019/
Je kan dan direct betalen via iDeal. Of stuur iemand van ons een berichtje, dan sturen we je een tikkie!