smallebanner-business.jpg

Basics for Trainers

Kalender
Nationaal
Datum
18 okt 2019 13:00 - 20 okt 2019 16:00

Beschrijving

Basics for JCI Trainers is een traject van drie dagen waarin je leert over de leerstijlen van volwassenen en het leerproces dat zij doormaken. Tevens krijg je inzicht in welke rol je als trainer hebt en welke werkvormen je kunt gebruiken. Deze tweedaagse is de ideale cursus voor leden die willen leren hoe ze een volwassene een nieuwe vaardigheid aanleren.

In deze training komt het credo van JCI ‘learning by doing’ volledig tot zijn recht: als je na deze training aan de slag gaat als trainer, faciliteer je de groei van anderen, terwijl je aan je eigen ontwikkeling werkt.

Basics for JCI Trainers is een traject van twee dagen die tot een aantal jaar geleden deel uitmaakte van de Official Courses van JCI. Ofschoon de training internationaal niet meer wordt aangeboden, behoort deze 3daagse tot het verplichte voortraject om trainer te worden binnen JCI Nederland. In 2014 is de training in een nieuw jasje gestoken en behoort daarmee tot de serie Nederlandse JCI-producten.

Praktische informatie:

  • Minimum aantal deelnemers: 12 
  • Maximum aantal deelnemers: 16 
  • Kosten: € 390, - inclusief overnachting (gedeelde kamer), ontbijtbuffet op zondag, lunchbuffet op zaterdag en zondag, diner op zaterdag, dagelijks onbeperkt koffie, thee en water, meerdere snacks en fruit. 
  • Tijd: 2 volle dagen + zaterdagavond 
  • Registreren: na openstelling via www.jci.nl

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.