smalle-banner-sdg.jpg

JCI Presenter (MT Training & Development)

Kalender
Nationaal
Datum
13 juni 2020 09:00 - 17:00
Locatie
Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd

Beschrijving

Presenter
De Presenter is een training van één dag waarin de focus ligt op het maken en geven van een effectieve presentatie. Je leert gebruik maken van visuele hulpmiddelen om een krachtige presentatie neer te zetten die aanslaat bij je publiek. In de training oefen je een aantal presentaties. De Presenter is de ideale cursus voor leden die hun presentatievaardigheden willen uitbreiden.

De training is een verplicht onderdeel van het traject om JCI-trainer te worden binnen Nederland. De Presenter moet gevolgd worden vóór de Training Basics for JCI Trainers.

Door het volgen van deze training leer je effectieve presentaties te maken en te geven, gebruik makende van sterke methodieken om aan te sluiten bij het publiek. Door in een veilige omgeving te oefenen leer je plankenkoorts te overwinnen en leer je voor de groep te staan of je tijdens een vergadering staande te houden.

Na het volgen van de training, ontvang je vanuit het systeem van jci.cc een uitnodiging voor het maken van de kennistoets. Deze toets is tot 60 dagen na het ontvangen van dit bericht beschikbaar.

Wil je ooit de Official Courses zelf geven? Dan is het noodzakelijk om voor de toets te slagen teneinde op de website van www.jci.cc de registratie van trainer te kunnen bemachtigen.

Praktische informatie:

Minimum aantal deelnemers: 6
Maximum aantal deelnemers: 16
Kosten: € 100,- inclusief koffie, thee en lunchbuffet
Tijd: 8 uur


Registreren: na openstelling via www.jci.cc


Wil jij deelnemen aan deze training? Mail dan Iris Bijlsma Krol: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.