smallebanner.jpg

'Kleur bekennen' (MTTD)

Kalender
Nationaal
Datum
13 juni 2020 09:00 - 13:00
Url
https://forms.gle/wYxa7fLxADJTMCxr7

Beschrijving

Op 13 juni organiseert JCI Nederland een online training 'Kleur bekennen'. In deze training werk je aan jouw persoonlijke effectiviteit met de kleuren van Insights Discovery.

Wellicht hoor je binnen jouw kamer leden vaak over de kleuren praten en ben je zelf ook nieuwsgierig geworden naar wat het inhoudt. In deze 3,5 uur durende workshop nemen we jou mee in de volgende onderwerpen:
1. Inzicht en achtergrond van het kleurenmodel
2. Opdrachten waarmee je zelf een beeld krijgt naar wat jouw eigen voorkeuren zijn
3. Inzicht in hoe je dit in de praktijk kan inzetten en kan verbinden met andere kleuren

Na deze training heb je dus een goed beeld van je eigen voorkeursgedrag en kan je dat van de ander ook herkennen en heb je tools op hier beter mee te connecten. Ook krijg je inzcht in de krachten van de verschillende kleuren wat samenwerking kan optimaliseren.

De kosten van deze training zijn 25 euro.

Optioneel kan je ook een Insights profiel nemen. Hierbij wordt aan de hand van een vragenlijst vastgesteld wat jouw voorkeurskleuren zijn. In dit profiel vind je informatie over jouw talenten en jouw uitdagingen en de ervaring leer dat dit veel inzicht verschaft. De kosten voor dit profiel zijn 139 euro inclusief een korte reis (werkboek).

De workshop is van 9.30 tot 13.00*

*Indien je een profiel afneemt vragen we je tot half 2 vrij te houden.

Aanmelden kan via de volgende link:

https://forms.gle/wYxa7fLxADJTMCxr7

De training wordt gegeven door Janine Grevenstein-van der Vorst en Petra Groot Nibbelink.

Heb je vragen over de training dan kan je hen bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.