smallebanner-flowers.jpg
Kalender:
Lokaal
Datum:
16 nov 2017 18:00 - 22:00
Locatie:

Informatie

Op 16 november organiseert JCI Noord-West Veluwe voor de zesde keer de JCI Collegetour. Tijdens de JCI Collegetour interviewen de bezoekers in de zaal de hoofdgast, onder leiding van gespreksleider Joost Hoebink. Na afloop van het gesprek is er een netwerkborrel.

In de voorgaande jaren waren Peter van Uhm (2016), Peter R. de Vries (2015), André Kuipers (2014), Joop Munsterman (2013) en Frans van Seumeren (2012) te gast. In de 6e editie van JCI Collegetour is Eva Jinek te gast.

Eva Jinek is iedere werkdag te zien met haar talkshow Jinek. Hierin neemt ze in een ongedwongen sfeer en met een doortastende journalistieke aanpak met haar gasten de actualiteiten door. Daarnaast werk Eva momenteel aan een nieuwe reeks reisdocumentaires over de Verenigde Staten. Ditmaal onderzoekt ze voor De Verenigde Staten van Eva de band van de doorsnee Amerikaan met hun nieuwe president. In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen vorig jaar trok Jinek ook door de VS om op zoek te gaan naar verhalen van gewone Amerikanen en om te zien of het land van haar jeugd nog steeds bestaat.
 
Kaarten zijn te koop voor €27,95 (inclusief BTW).

Meer weten? Kijk op onze website of volg ons op Facebook.
http://www.college-tour.nl/
https://www.facebook.com/jci.collegetour/