smallebanner-molens.jpg
Kalender:
Lokaal
Datum:
14 okt 2017 19:00 - 23:00
Url:
https://jcihaarlemmermeer.nl/projecten/5-jci-tennistoernooi

Informatie

Zaterdag 14 oktober as. organiseert de JCI Haarlemmermeer weer zijn jaarlijkse tennistoernooi op Sportcentrum de Wildenhorst in Badhoevedorp.  Beginner of gevorderd? Iedereen kan meespelen en speciaal voor de beginners hebben we tennisleraar die de basis van tennis binnen een uur kan aanleren!

We spelen voor het goede doel `Hospice Bardo` te Nieuw-Vennep en hopen veel geld op te halen. Deze kleinschalige woonvoorziening staat 24 uur per dag paraat voor palliatieve zorg met een team van artsen en vrijwilligers.  Helaas zijn er altijd te weinig van deze instellingen en koesteren we Hospice Bardo voor het zeer goede werk wat ze verrichten.

Op de avond speel je 3 wedstrijden van 40 minuten afgewisseld met 40 minuten pauze met en tegen spelers van je eigen speelsterkte. Om 19.00 uur start de clinic voor de niet tennissers/beginners. 20.00 uur starten de 1e wedstrijden waar we om middernacht de baan afkomen. Na de laatste wedstrijd volgt de prijsuitreiking en neemt de DJ het over tot in de late uurtjes. Vanaf 20.00 uur zal het satébuffet open zijn. Deze avond is inclusief 2 consumptiemunten en een groot gedeelte van je inschrijfgeld gaat naar het goede doel.

Wees er snel bij, want vol=vol!!!

Like / deel en meld je ook aan via Facebook: https://www.facebook.com/events/1871778293081597/