smallebanner-flowers.jpg
Kalender:
Lokaal
Datum:
22:00 8 dec 2017 - 04:30 9 dec 2017
Locatie:
Url:
http://www.jcifriesland.nl

Informatie

Al jarenlang organiseert JCI Friesland de VAT reünie. Ooit begonnen in het pand waar vat’69 altijd was gevestigd aan de nieuwstad en de laatste  5 jaar vindt het plaats in Club Red aan het ruiterkwartier in Leeuwarden.

De opbrengst gaat naar het goed doel: Stichting “Rijk Voor Arm” is een ideële stichting in Leeuwarden, die al jaren de Verjaardag doos voor kinderen in armoede verzorgd. Deze kinderen worden vaak op hun verjaardag ziek gemeld bij school, omdat er geen geld voor een traktatie of kinderfeestje is. Het feestje in eigen gezin kost de ouders al de nodige hoofdbrekens. Met de opbrengst van het feest willen wij bijdragen aan het realiseren van de doelstelling van de stichting, namelijk de belangrijkste dag van een kind, zijn of haar verjaardag, te kunnen vieren zoals een kind deze zou moeten kunnen vieren……

 - Met een kamer die mooi en feestelijk is versierd

- Met een traktatie voor mee naar school om uit te delen

- Na schooltijd komen vrienden/ vriendinnen om thuis het verjaardagsfeestje te vieren

- Er staat een lekkere taart op te wachten op de verjaardag

- De jarige krijgt allemaal leuke cadeautjes

- …… zodat de jarige ’s avonds uitgeteld en zeer tevreden naar bed gaat, nog even ligt na te dromen over deze geweldige verjaardag en alweer uitziet naar volgend jaar.

 Zonder sponsoren is het niet mogelijk om het Vat feest te organiseren. Wij zijn dan ook trots op onze sponsoren die elk jaar dit geweldige feest weer mogelijk maken!.

Tickets voor de VAT Reünie zijn verkrijgbaar via www.jcifriesland.nl