CvA JCI De Betuwe
9 mei 2020

Halverwege 2018 begon het weer te kriebelen in de Betuwe. Het jaar 2020 komt in zicht, dat betekent dat het 5 jaar geleden is dat JCI de Betuwe een CVA organiseerde. In 2015 organiseerden wij namelijk voor het laatst een CVA. En het CVA daarvoor was in 2010. Hoe mooi zou het zijn als we de traditie voortzetten en elke vijf jaar een CVA in de Betuwe organiseren?! En natuurlijk weer gratis. Dat is immers ook traditie.

European Capital Meeting
14 mei 2020 - 17 mei 2020

Twinning tussen Europese hoofdsteden.

Aanmelden: Regular Bird voor 28 februari 2020
Kosten: € 195,-
Aanmelden via: https://www.ecm2020.se/

Vechtdal GP
16 mei 2020 12:00 - 18:00

De Vechtdal GP is een businessevenement voor het goede doel georganiseerd door st. JCI Vechtdal Evenementen.

Stichting JCI Vechtdal Evenementen organiseert op 16 mei 2020 een Vechtdal GP!

Het doel van de Vechtdal GP is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel, namelijk de Wensstichting. Vanuit de Wensstichting ondersteunen we lokale initiatieven van personen of organisaties die maatschappelijk actief zijn in het Vechtdal met materialen. Een kartrace voor het goede doel waarbij bedrijfsteams racen voor de felbegeerde titel.  Tijdens deze dag zullen er diverse (kindvriendelijke) activiteiten plaatsvinden waaronder een skelterrace, het bewonderen van exclusieve auto’s (ferrari/porsche/oldtimers) en dat alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Na de wedstrijden wordt er afgesloten met een netwerk-diner.

HAKO
21 mei 2020 - 24 mei 2020

Duitse NC (Duitsland is ingedeeld in een aantal regio's, die ieder hun eigen bijeenkomst kennen (soort van mini-sub-NC). Noabers, de Duits-Nederlandse Kamer, is lid van de Hanseraum en gaat dus ieder jaar met een aantal mensen naar de HAKO.

Aanmelden: ?
Kosten: € ?
Aanmelden via: Milou Vaartjes of https://www.hako2020.de/

Over JCI

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij. Wij dagen elkaar en onze omgeving uit om beter te doen. Samen organiseren we diverse initiatieven om, in onze eigen omgeving, een positieve bijdrage te leveren.

Wereldwijd hebben we meer dan 200.000 leden verspreid over ongeveer 120 landen. JCI Nederland telt ongeveer 2.000 leden, verdeeld over zo’n honderd lokale verenigingen die Kamers worden genoemd. Wil jij ook bijdragen aan lokale impact, je zakelijke netwerk uitbreiden en leuke mensen leren kennen? Dan is er altijd een kamer bij jou in de buurt!

Lees meer

Dit is JCI

Onze partners