Conference Organizing Academy
9 mrt 2020 - 14 mrt 2020

COA in Estland waar je leert hoe je evenementen kunt organiseren.

Aanmelden: Early Bird voor 27 januari 2020
Kosten: € 420,-
Aanmelden via: www.coacademy.ee

2e Westfriese Struuntocht:
21 mrt 2020 18:30 - 23:00

Vorig jaar was er voor het eerst de Westfriese Struuntocht. Dit jaar komt de wandeltocht terug op zaterdag 21 maart 2020.

 

Met deze wandeltocht halen we geld op voor goede doelen. De goede doelen van 2020 zijn:

  • Stichting Babyspullen
  • De BaanBreker
  • Praktijkschool Westfriesland, locatie Grootebroek

Route wandeltocht
De route leidt door de binnenstad van Enkhuizen en is circa 7 km lang. Houd er rekening mee dat u iets langer over deze wandelroute doet dan normaal, wegens de optredende artiesten en opengestelde gebouwen. 

 

Organisatie Westfriese Struuntocht

Stichting Westfriese Struuntocht organiseert deze fundraising wandeltocht. In deze stichting zitten 4 Westfriese business clubs: Lions Enkhuizen, Rotary Enkhuizen, Kiwanis Westfriesland en JCI Het Grootslag.

 

BOV-trofee (JCI 's-Hertogenbosch)
26 mrt 2020 19:00 - 23:00

De BOV-finale op 26 maart 2020 en geniet tijdens een avondvullend programma van een heerlijk diner en een spannende eindfinale in de Orangerie Den Bosch.

Masterclass Mark Tigchelaar
31 mrt 2020 19:30 - 22:00

Op 31 maart organiseert JCI Friesland een nieuwe Masterclass. Deze keer met Mark Tigchelaar.

De Masterclass: “Focus Aan/Focus Uit: Minder stress en een beter geheugen”

Hoe voorkom je uitstelgedrag? Wat zijn goede manieren om geconcentreerd te blijven? Hij licht toe waarom Netflixen geen pauze is en hoe afleiding je IQ verlaagt. En waarom we juist in bed aan onze To Do lijst denken. Hoe krijg je meer gedaan in een wereld vol afleidingen. Tijdens de masterclass geeft hij een aantal tips om de verslavende werking van afleiding te doorbreken.

De kaarten voor de Masterclass kosten € 60,- per stuk. Bestel direct je kaart(en) onderaan deze pagina.

Koop je meer dan 5 kaarten in totaal dan bieden wij je een gratis vermelding van jouw bedrijfslogo op diverse communicatie uitingen zoals de website en een banner die op het podium staat. Koop je meer dan 10 kaarten dan vermelden wij jouw bedrijfslogo op de website, banner en toegangskaarten.

Programma
19:30 uur      Ontvangst met koffie en thee
20:00 uur     Start Masterclass 
21:00 uur      Einde Masterclass, start borrel 
22:00 uur      Einde borrel

Adres
Hogeschool Van Hall Larenstein 
Agora 1
8934 CJ Leeuwarden

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Enthousiast geworden? Bestel dan direct hieronder je kaarten.

Tot 31 maart!

Over JCI

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij. Wij dagen elkaar en onze omgeving uit om beter te doen. Samen organiseren we diverse initiatieven om, in onze eigen omgeving, een positieve bijdrage te leveren.

Wereldwijd hebben we meer dan 200.000 leden verspreid over ongeveer 120 landen. JCI Nederland telt ongeveer 2.000 leden, verdeeld over zo’n honderd lokale verenigingen die Kamers worden genoemd. Wil jij ook bijdragen aan lokale impact, je zakelijke netwerk uitbreiden en leuke mensen leren kennen? Dan is er altijd een kamer bij jou in de buurt!

Lees meer

Dit is JCI

Onze partners