smallebanner.jpg

Elk jaar wordt, in een klein plaatsje boven Göteborg in Zweden, de European Academy georganiseerd. Deze plek biedt een uitstekende omgeving om een uitgebreide training van ongeveer vijf dagen te volgen. Al vele Nederlandse deelnemers en trainers zijn betrokken geweest bij deze Academy; er wordt dan ook veel kennis en tools gebruikt vanuit de Dutch Academy gebruikt bij deze training. Wat de training echt anders maakt, is een internationale setting waarbij deelnemers zoveel mogelijk bij andere nationaliteiten worden ingedeeld. Alle JCI landen uit de Europese Unie kunnen dan ook deelnemen en krijgen een aantal plekken toegewezen. Dit geeft een bijzondere dynamiek en je leert zodoende met teamleden vanuit verschillende culturen om te gaan.

Dutch Academy maar dan anders

De European Academy is net als de Dutch Academy een leiderschapsweekend en biedt een “once in a lifetime” ervaring. De Academy biedt persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en daarna de tools en kennis voor het nemen van een leiderschapspositie. De training is dan ook specifiek bedoeld voor lokale voorzitters. Uiteraard mogen ook andere leden deelnemen. Wel geldt een leeftijdsgrens van 35 zodat de opgedane skills meerdere jaren binnen JCI gebruikt kan worden.

Praktisch

Voor JCI Nederland zijn er in totaal zes plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben in dit bijzondere internationale trainingsweekend, kijk snel op de website voor meer informatie en meld je aan. Indien je dit voor 11 april aanstaande doet, ga je mee in de selectie. Indien er meer dan zes aanmeldingen zijn, wordt door de Nationaal Voorzitter bepaald (aan de hand van de motivaties) welke zes geïnteresseerden daadwerkelijk deel mogen nemen. Later aanmelden kan (tot uiterlijk 25 juni), maar het is mogelijk dat de plekken dan al zijn vergeven. 

Kosten

Bijdrage voor de European academy is rond 500 euro. Als je je later aanmeldt geldt een tarief rond 550 euro. Hierbij zijn de kosten van ontbijt, lunch en diners en accommodatie inbegrepen. Daarnaast geldt nog de prijs voor je vliegticket. 

Wanneer

De European Academy vindt plaats van 2 t/m 5 augustus 2019 in Kungalv in Zweden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op http://www.jcisweden.se/jciea/ of neem contact op met Team international

 

Nieuwe pagina