smallebanner-flowers.jpg

De EC vindt éénmaal per jaar plaats in een Europese stad. Deze stad wordt 2 jaar van te voren verkozen tijdens het voorafgaande EC. Tijdens de EC zijn alle JCI leden uitgenodigd uit heel Europa. Centraal staat het officiële JCI programma met de vergaderingen (nationaal voorzitters), de trainingen en worskhops (JCI-trainers) en de diverse competities die georganiseerd worden (debating/ speaking). Daar omheen worden door de organiserende stad bedrijfsbezoeken, toeristische uitstapjes, gastsprekers, trainingen, feestavonden en sportevenementen georganiseerd.Heb jij #LEF?

Ga mee naar Lyon en sta op voor de Commitment Revolution.

JCI ‘s-Gravenhage organiseert de delegatiereis naar de Europese Conferentie (EC) in Lyon. Dit doen ze op geheel eigen wijze; met een duidelijke focus op impact en een rebels Hollands randje. Hiermee sluiten ze aan op het door hun georganiseerde BUITENGEWOON Nationale Conventie (NC) 2016, de trend die is ingezet tijdens ons Wereldcongres en natuurlijk het thema van de EC in Lyon zelf, getiteld ‘Commitment Revolution’.

HollandHotel

Samen met alle Nederlandse LEFgozers en gozerinnen slapen we in het centraal gelegen Ibis Lyon Centre Perrache. Het hotel bevindt zich in het centrum van Lyon en ligt naast een van de grootste OV-hubs die de stad rijk is. Heel Lyon is binnen handbereik en binnen 10 minuten sta je op de congreslocatie.

Voor de vroegboekers heeft team #LEF een fantastisch Early Bird tarief weten te regelen. Boek nu je kamer voor 7 januari via deze link.

Heb jij ‘t LEF?

De Europese Conferentie wordt gehouden van 8 tot en met 11 mei 2019 in Lyon. Team #LEF zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Durf jij het aan? Meld je aan via ons Facebook-event en blijf op de hoogte van alle informatie over het HollandHotel, de borrels en activiteiten en de waanzinnige #LEF-challenge van Nederland naar Frankrijk vooraf aan de conferentie.

Ga je mee naar de delegatiereis? Geef je dan op via ons Facebook-event