smallebanner-flowers.jpg

Ieder jaar vindt eind juli de JCI Global Partnership Summit (GPS) in New York plaats. Een unieke kans voor JCI-leden om meer te weten te komen over de samenwerking van JCI met de VN. Dit jaar extra in de aandacht: de Sustainable Development Goals. Is het JCI gelukt om doelen in werking te zetten? Is er verandering? En wat doet JCI - jij en ik - om in de toekomst lokaal te zorgen voor veranderingen?

De samenwerking tussen overheid, bedrijven, maatschappelijke organisatie en individuen is van groot belang: alleen door samen te werken, realiseren we een betere wereld en een duurzame verandering.

Door middel van interactieve discussies, workshops en case studies zorgen JCI-leden, partners en deelnemers voor een intensieve samenwerking en bewustzijn van elkaars sterke kanten en netwerk. Deelnemers van de JCI Global Partnership Summit keren terug met nieuwe ideeen, vaardigheden, inspiratie en een groter netwerk om direct lokaal probleem bij de oorsprong aan te pakken.

GA MEE MET DE NEDERLANDSE DELEGATIE! MAAK KENNIS MET DE VN, NEW YORK en doe INSPIRATIE op!

Schrijf in via: www.jci.cc/summit. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., MT International. https://www.facebook.com/JciGlobalPartnershipSummit.

Wanneer:

Van 24 t/m 27 juli 2018 vindt de JCI Global Partnership Summit plaats in New York.

Kosten:

Fee congres: 270 - 340 euro.
Vliegtickets via orbitz, expedia, vliegticket, vliegwinkel, skyscanner, spytickets.
Overnachting:  hotel of gezamenlijk in een appartement.

 “New York , be a part of it!”

Voor meer informatie neem je contact op met Paula Groot Nibbelink van MT International via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..