smallebanner-tulpen.jpg

Door het internationale kader van JCI wordt er elk jaar ergens op de wereld een wereldcongres georganiseerd. Zo zijn we eerdere jaren in Kanazawa Japan, Québec Canada geweest en natuurlijk ons eigen wereldcongres van 2017 in Amsterdam!!

Pure Magic!

4 – 8 november 2019
Tallinn, ESTONIA

Waar en wanneer

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 november 2019 zijn we van harte welkom in Tallinn, Estland. Zoals ze zelf zeggen; Pure Magic!

Inschrijven en programma

Op de website www.jciwc2019.com vind je alle informatie over Estland, de locaties en kun je tickets kopen. Het programma staat nog niet online.

Kosten

Tot en met eind februari 2019 geldt het Early Bird tarief voor leden, senatoren en alumni. Een ticket kost EUR 450,- Hierbij krijg je toegang tot het meest duurzame JCI evenement ooit. Vijf dagen lang presentaties, workshops en feesten. Inclusief vijf dagen lunch en het afsluitende gala diner en feest!

Niet inbegrepen

Reis en verblijf kosten, ontbijt en diner en drankjes op de andere avonden. Dit kan nog veranderen, afhankelijk van het programma.

Holland Hotel

Er is nog geen Holland Hotel gekozen uit de aangewezen hotels. Er zijn wel hotels geselecteerd en die zijn te vinden op https://www.jciwc2019.com/info/hotels/. Zodra dit bekend is dan hoor je dat van ons!

Reizen

Het COC heeft een partnership gesloten met Finnair. Hiermee kun je vanaf Amsterdam naar Helsinki vliegen (80km van Tallinn). Vanaf Helsinki kun je doorvliegen naar Tallinn. Ook is het mogelijk om vanaf Tallinn met een cruise verder te gaan naar Tallinn. JCI Finland werkt hierin samen met JCI Estland.

Hier kun je je tickets boeken met een JCI deal > https://www.finnair.com/jciwc2019 

Team International

Elk jaar gaat er een Nederlandse delegatie naar het wereldcongres. Dit varieert van 30 tot 70 leden. Team International begeleidt dit!

Maar er is meer:

  • Welkomst borrel op de maandag middag
  • Officiële Nederlandse WC2019 congres pin
  • Hollands feestje (Dutch Delegation Night)

Ook houdt Team International je op de hoogte via e-mail, Facebook en de nieuwsbrief.

Vragen

De taakverdeling voor 2019 is nog niet gemaakt. Maar tot die tijd kun je terecht bij EVP International 2019 Rianne Kamphuisen.

Tot Tallinn!