smallebanner-flowers.jpg

Nieuw: JCI Talks

In uitdagende tijden als deze delen we inspirerende verhalen over leiderschap en ondernemerschap. Dit zijn nieuwe JCI TALKS. Neem de eerste en derde maandag van de maand van 20.00 tot 20.45 uur deel aan een webinar met business of social gerelateerde verhalen, die aansluiten bij de actualiteit.

JCI TALKS biedt hiermee een platform aan partners en leden en dragen bij aan de zichtbaarheid van JCI. Heb jij ideeën voor inspirerende sprekers, mooie projecten en/of interessante onderwerpen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De Zoomlink voor de JCI TALKS is telkens te vinden op onze Facebookpagina (JCI Nederland: Team Impact), LinkedIn en Instagram. Ook wordt de link elke keer gedeeld in de voorzittersappgroep – vraag dus ook even na bij je voorzitter. Mocht je de link toch gemist hebben of niet actief zijn op social media, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je een link kunnen sturen. 

JCI Talks presenteert met trots Lucas Janssen. Hij is oprichter en operations director van CEAD, producent van de grootste 3D printers in Europa. Hoewel het goed staat in hun portfolio, is het niet het ultieme doel van CEAD om de grootste te zijn. De printers printen onderdelen voor gebouwen, bruggen, treinen en zelfs vliegtuigen.

CEAD is opgericht door Maarten Logtenberg en Lucas Janssen. Ze bedienden al de consumentenmarkt met Leapfrog 3D printers toen de ambitie ontstond om de techniek in te zetten voor het bedrijfsleven. Met grootformaat 3D printen kan je vaak sneller en bovendien volledig geautomatiseerd produceren. Dit zou gelden voor onder andere luchtkanalen en gevelbekleding voor gebouwen, maar ook voetgangersbruggen en zelfs mallen voor de productie van vliegtuigvleugels. Een grote uitdaging met veel benodigde ontwikkeling. Bovendien was de vraag: zit het bedrijfsleven hier eigenlijk wel op te wachten?

Lucas neemt jullie mee in de oprichting van CEAD en de technische en organisatorische uitdagingen die daarbij kwamen kijken. Daarnaast geeft hij natuurlijk een kijkje in de techniek en toepassing van 3D printen. Allemaal vanuit het technische zwaartepunt van Nederland: Delft.  

Aanmelden is verplicht en kan via deze link

Jelle Rood - Fuck-ups op 15 juni

Meer informatie en een link om aan te melden volgt spoedig

Jan Joost Kroon - Van Capo to CEO - 6 juli

Meer informatie en een link om aan te melden volgt spoedig

JCI Talks presenteert met trots horecaondernemer Camille Oostwegel jr (34). Per 1 januari 2020 heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen. Oostwegel Collection is over de afgelopen 40 jaar gegroeid van een gehuurd restaurant met 5 medewerkers naar een bedrijf met volledig eigendom van vastgoed en exploitaties van Rijksmonumenten met 380 medewerkers. In de Rijksmonumenten bevinden zich 3 luxe hotels & 8 restaurants, waaronder het Kruisherenhotel.

Camille neemt ons mee in de overdracht van de eerste naar de tweede generatie en de visie op bedrijfsvoering voor, tijdens, en na de coronacrisis. Een zeer actueel onderwerp met grote relevantie voor iedere (horeca)ondernemer en iedereen die er graag op uit trekt. Deel dit met je netwerk, ook buiten JCI.

Aanmelden is verplicht en kan via deze link

Op 20 april luisterden we naar David de Kock met als onderwerp ‘Never waste a good crisis’. David is oprichter van 365 Dagen Succesvol en 365 Dagen Business Tribe, verzorgt diverse seminars en opleidingen voor zowel particulieren als ondernemers. Tijdens deze JCI TALKS ging David in op drie specifieke ondernemersvaardigheden en de zeven meest gemaakte vergissingen als ondernemer.

De kick-off van JCI TALKS vond plaats op maandagavond 6 april met meer dan 50 deelnemers. Onderwerp was ‘Ondernemen in crisistijd’. Geerd Simonis is CEO van C’Magne en vertelde op een open manier over zijn ervaringen als ondernemer in crisistijd. Hij deelde zijn tips en tops en beantwoordde live vragen van deelnemers binnen en buiten JCI. Ook via Facebook werd deze eerste editie live bekeken.