smallebanner-tulpen.jpg

Samen met je kamer zorg jij voor inspiratie, bewustwording en actie voor de Global Goals.
Om de doelen te bereiken in 2030 hebben we kennis, inzet en momentum nodig, in elke hoek van Nederland. Om dit te bereiken dagen we jou uit om een impactproject, een inspiratieavond, een SDG Business Booster etc. in jouw regio te organiseren. Elke verandering biedt kansen, zorg dat jij de verandering inzet en pak die kansen.

Waarom een SDG event organiseren?

De SDG’s raken iedereen, ook jij bent een onderdeel van de doelen. De kleding die je koopt komt grotendeels uit het buitenland, landen zoals Bangladesh, India of Ethiopië. Door jouw overhemd of jurk ben je verbonden met werkomstandigheden die zich daar afspelen; de hoeveelheid water die er wordt gebruikt en vervuild tijdens de productie, hoe duurzaam de katoen verbouwd wordt en het loon dat de arbeider krijgt voor zijn werkzaamheden. Dat geldt voor heel veel van de spullen die je koopt en gebruikt. Door jouw keuzes en acties draag jij bij aan het behalen van de SDG’s.

Vraag een startbudget aan voor je project

Om zoveel mogelijk kamers te stimuleren in hun stad of regio de Global Goals bekender te maken en actie te nemen stellen we een startbudget beschikbaar. Dit startbudget bedraagt tot 250 euro voor een losstaand project of event en kan oplopen tot 500 euro indien de kamer eenzelfde bedrag investeert in het project of event.

Wat moet je hiervoor doen?

Lever een beknopte business case aan met de volgende onderdelen:

  • Naam event/project
  • Het team
  • Welke partners betrek je
  • Doel dat je wilt bereiken
  • Hoeveel mensen je beoogt impact op te hebben
  • Welk probleem je hiermee probeert aan te pakken
  • De SDG die je hiermee raakt
  • Een beknopte projectbeschrijving (2-3 alinea’s)
  • Beknopte begroting
  • (optioneel: beschrijving hoe je het Active Citizen Framework doorlopen hebt)

Neem contact op met Team Impact

Wil je eerst brainstormen over de uitdagingen of kansen die je ziet en met welke partners je iets kan ondernemen? Daar helpt Team Impact je graag bij. Het afgelopen jaar zijn er veel contacten gelegd met organisaties en mensen die al met geweldige projecten bezig die jij mogelijkerwijs kan continueren in jouw omgeving. Schroom dus niet om contact op te nemen, we denken en ondernemen graag met je mee!

Susan Houterman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Susan Wanders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)