smallebanner-molens.jpg

Een van de dingen die we doen is de organisatie van TOYP; Ten Outstanding Young Persons of the World: Hét Future Proof event waar leiderschap en ondernemerschap centraal staan! Dit event is toegankelijk voor iedereen die wil netwerken, inspiratie opdoen en genieten van boeiende sprekers. Lid of geen lid je bent van harte welkom!

Is het TOYP podium iets voor jou? De TOYP Awards geven veelbelovende professionals een podium. Zoals Thomas Luttikhold (kandidaat) van Waste Watchers het mooi verwoord 'wie groots droomt, begint klein.' Heb jij een groots idee en vaar je je eigen koers? Dan is TOYP wat voor jou!

TOYP biedt een nationaal en internationaal netwerk. Over heel de wereld worden jaarlijks (sinds 1983) TOYP events georganiseerd. TOYP winnaars worden vervolgens voorgelegd aan een internationale commissie die een top 10 selecteren. Deze 10 TOYP'ers krijgen de kans om tijdens een internationaal JCI event te pitchen, hun droom waar te maken en een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen.