smallebanner-molens.jpg

De Dutch Academy is dé leiderschapstraining voor (aspirant)leden van JCI. Een training van vier dagen, bestaande uit een weekend en een terugkomdag, die volledig gericht is op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken. Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

Programma

De Dutch Academy vindt plaats in het weekend van 22 t/m 24 november 2019 en de terugkomdag op zaterdag 4 april 2020. De academy bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamdynamiek, inclusief een heel mooi en gevarieerd outdoor programma.

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige, maar zeker ook intense leeromgeving nieuwe inzichten en ervaringen opgedaan die jou persoonlijk en je teamleiderschap naar een hoger niveau hebben getild. Dat doe je deels plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige, kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast heb je JCI beter leren kennen en heb je een sterk JCI-netwerk opgebouwd. Je hebt ook geleerd hoe ‘besturen en besluiten’ binnen JCI in zijn werk gaat. Van deze lessen ga je de vruchten plukken binnen JCI, maar zeker ook daarbuiten.

DA2020 terugkomdag

Een vast onderdeel van de Dutch Academy is de terugkomdag, die deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 4 april 2020. Tijdens deze volledig verzorgde dag blikken we terug op je ontwikkeling sinds het leiderschapsweekend. Daarnaast bieden we deze terugkomdag een verdiepingsslag. De kosten voor deze terugkomdag zijn inbegrepen in de totaalprijs. Als je onverhoopt deze dag niet aanwezig kunt zijn, dien je je uiterlijk 14 maart 2020 af te melden bij de facilitator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij te late berichtgeving worden er no show kosten à € 75,00 in rekening gebracht.

Waarom jij er ook bij wilt zijn:

 • (Zakelijke) investering in jezelf
 • Volwaardige meerdaagse in- en outdoor leiderschapstraining
 • Inzicht gevend persoonlijk Insights Discovery-profiel
 • Begeleiding door de beste JCI-trainers
 • Toepasbaar binnen en buiten JCI
 • Interactief en inspirerend
 • En hadden we al gezegd dat het leuk is?

Investering

JCI Nederland investeert (flink) in haar leden door een significante bijdrage aan deze jaarlijkse academy. Daardoor kunnen we je de Dutch Academy ver onder de kostprijs aanbieden. De early bird prijs op basis van een tweepersoonskamer geldt tot en met 6 oktober 2019 voor de eerste 45 deelnemers en bedraagt slechts € 399,-. Daarna komt er € 80,- bij en gaat de reguliere prijs in.

De uiterste inschrijfdatum voor de DA2020 is vrijdag 1 november 2019 tot 20:00 uur. LET OP: er zijn in totaal slechts 60 plaatsen beschikbaar, reserveer je plek dus nu!

Het tarief is inclusief:

 • Insights Discovery-profiel (ter waarde van € 175,-) en toepassen hiervan in de praktijk.
 • 4 volle dagen deelname aan de Dutch Academy (22 t/m 24 november 2019 en 4 april 2020) 
 • Outdoor programma
 • Reflectie en verdieping tijdens de terugkomdag
 • Inspirerende sprekers en kennismaking met het inkomende federatiebestuur
 • Ontwikkeling van je JCI-netwerk
 • Veel inspiratie en plezier!
 • Overnachtingen in een driesterrenhotel o.b.v. twee personen per kamer (de organisatie van   de Dutch Academy maakt de kamerindeling)
 • Ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie, thee en water, meerdere snacks en onbeperkt fruit
 • Consumpties buiten het dagprogramma komen voor eigen rekening.

Hoe schrijf ik me in voor de JCI DA2020?

Ben jij toe aan een fantastische JCI-ervaring waarin je jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt, jezelf en anderen écht leert kennen, kennismaakt met coaching volgens Insights Discovery en bovenal met enorm veel ideeën, inspiratie, energie en nieuwe contacten naar huis gaat?

Schrijf je dan hier in: http://jci.fikket.com/event/jci-dutch-academy-2020

Vertel ons waarom jij wilt deelnemen aan de Dutch Academy! Reserveer je ticket en onderbouw je motivatie voor deelname aan de hand van de volgende vier vragen:

 1. Wat maakt je zo enthousiast dat je jezelf aanmeldt voor de Dutch Academy? 
 2. Wat wil je leren tijdens de Dutch Academy (binnen de kaders van de aankondigingstekst)?
 3. Wat wil je met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen doen binnen JCI?
 4. Wat wil je met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen doen buiten JCI? 

Jouw antwoorden op deze vier vragen werk je uit in Word of PDF (maximaal één A4), voorzien van je voornaam, achternaam en JCI-kamer en verstuur je per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Head Trainer DA2020.

Reden voor een goede motivatie is dat we tijdens de Dutch Academy een intensief traject in gaan en dat werkt alleen als iedere deelnemer er daadwerkelijk voor wil gaan. We willen er daarom zeker van zijn dat je écht gemotiveerd bent en je schouders eronder zet om bij te dragen aan de ontwikkeling van jezelf en van de andere deelnemers. Na acceptatie van je motivatie door de Head Trainer is je inschrijving definitief en ontvang je de factuur voor deelname. De factuur dient vóór aanvang van de DA voldaan te zijn.

LET OP: deelname is alleen mogelijk als je het hele weekend (22 t/m 24 november 2019) én de terugkomdag (4 april 2020) aanwezig zult zijn!

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang, want vol = vol. Schrijf je hier in http://jci.fikket.com/event/jci-dutch-academy-2020

De voorwaarden van JCI Training en Development zijn van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy.