smallebanner-business.jpg

De Dutch Academy is dé leiderschapstraining voor (aspirant) leden van JCI. Een training van vier dagen (weekend en een terugkomdag) die volledig is gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten en teamdynamiek. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken! Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

Programma

Het Dutch Academy leiderschapsweekend van 27 t/m 29 november 2020 en de terugkomdag op zaterdag 10 april 2021 bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamdynamiek, inclusief een geweldig outdoorprogramma.

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige maar zeker ook intense leeromgeving inzichten en ervaring opgedaan die jouw persoonlijk en teamleiderschap op een hoger niveau hebben gebracht. Dat doe je soms plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast heb je JCI beter leren kennen en heb je een sterk JCI netwerk opgebouwd.

Vernieuwing

Op basis van de ontvangen feedback van deelnemers en omdat we een duidelijke behoefte aan verdieping op persoonlijk leiderschap zien zal deze editie van de DA daar nog meer invulling aan geven! Zonder aan kwaliteit in te boeten gaan we dit jaar nog meer in op  persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat de invulling van “besturen en besluiten” binnen het programma gelijktijdig op de schop gaat. We kunnen garanderen dat met deze wijzigingen nog beter op de leerdoelen ingespeeld kan worden!

DA2020 terugkomdag

Vast onderdeel van de Dutch Academy is een terugkomdag die deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 10 april. Tijdens deze volledig verzorgde dag blikken we terug op je ontwikkeling sinds het leiderschapsweekend. Daarnaast bieden we deze terugkomdag een verdiepingsslag. De kosten voor deze volledig verzorgde terugkomdag zijn inbegrepen in de totaalprijs. Als je onverhoopt deze dag niet aanwezig kunt zijn, dien je je uiterlijk 20 maart 2021 af te melden. Bij te late berichtgeving worden er no show kosten à € 99,00 in rekening gebracht.

Waarom jij er ook bij wilt zijn:

 • (Zakelijke) investering in jezelf
 • Volwaardige meerdaagse in- en outdoor leiderschapstraining
 • Inzichtgevend persoonlijk Insights Discovery-profiel
 • Verdieping op persoonlijk leiderschap
 • Begeleiding door de beste JCI-trainers
 • Toepasbaar binnen en buiten JCI (zakelijk)
 • Interactief en inspirerend
 • Hadden we al gezegd dat het leuk is?

Investering

JCI JCI Nederland investeert (flink) in haar leden door een significante bijdrage aan deze jaarlijkse academy. Daardoor kunnen we je de Dutch Academy ver onder de kostprijs aanbieden. De ticketprijs op basis van een tweepersoonskamer geldt tot en met 6 november en bedraagt € 539. (Deze training heeft een commerciële waarde van EUR 4.000)

De eerste 45 deelnemers die zich vóór 14 september 2020 hebben ingeschreven betalen slechts € 459.

Voor € 85 extra kun je een voorovernachting reserveren, zodat je op vrijdagochtend uitgerust aan de training kunt beginnen. Voor € 100 extra kun je een eenpersoonskamer reserveren. Het aantal eenpersoonskamers is echter beperkt. Daarnaast raden wij voor de ultieme DA-beleving aan om een kamer te delen.

De uiterste inschrijfdatum voor het trainingsweekend is vrijdag 6 november 2020 tot 23.59 uur. 

LET OP: Er zijn in totaal slechts 60 plaatsen beschikbaar, reserveer je plek dus nu!

Het tarief is inclusief:

 • Insights Discovery-profiel (ter waarde van € 175) en toepassen hiervan in de praktijk.
 • 4 volle dagen deelname aan de Dutch Academy (27 t/m 29 november 2020 en 10 april 2021) met focus op leiderschap, teamontwikkeling, teamdynamiek en besturen & besluiten binnen JCI-context.
 • Outdoorprogramma.
 • Reflectie en verdieping tijdens de terugkomdag.
 • Kennismaking met het inkomende federatiebestuur.
 • Ontwikkeling van je JCI-netwerk.
 • Veel inspiratie en plezier!
 • Overnachtingen in een viersterrenhotel o.b.v. twee personen per kamer (de organisatie van de Dutch Academy maakt de kamerindeling).
 • Ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie, thee en water, meerdere snacks en fruit.

Consumpties buiten het dagprogramma komen voor eigen rekening

Hoe schrijf ik me in voor de JCI DA2020?

Ben jij toe aan een fantastische JCI-ervaring waarin je jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt, jezelf en anderen écht leert kennen, kennismaakt met coaching volgens Insights Discovery en bovenal met enorm veel ideeën, inspiratie, energie en nieuwe contacten naar huis gaat?

Schrijf je dan hier in: http://jci.fikket.com/event/jci-dutch-academy-2021

Vertel ons waarom jij wilt deelnemen aan de Dutch Academy! Reserveer je ticket en onderbouw je motivatie voor deelname aan de hand van de volgende vier vragen:

 1. Wat maakt je zo enthousiast dat je jezelf aanmeldt voor de Dutch Academy? 
 2. Wat wil je leren tijdens de Dutch Academy (binnen de kaders van de aankondigingstekst)?
 3. Wat wil je met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen doen binnen JCI?
 4. Wat wil je met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen doen buiten JCI? 

Jouw antwoorden op deze vier vragen werk je uit in Word of PDF (maximaal één A4), voorzien van je voornaam, achternaam en JCI-kamer en verstuur je per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Head Trainer van deze Dutch Academy.

Reden voor een goede motivatie is dat we tijdens de Dutch Academy een intensief traject in gaan en dat werkt alleen als iedere deelnemer er daadwerkelijk voor wil gaan. We willen er daarom zeker van zijn dat je écht gemotiveerd bent en je schouders eronder zet om bij te dragen aan de ontwikkeling van jezelf en van de andere deelnemers.

Na inschrijving ontvang je de factuur voor deelname. De factuur dien je zo snel mogelijk te voldoen, met inschrijving via deze pagina ga je akkoord met de (annulerings)voorwaarden van deze training. Na het voldoen van de factuur ontvang je de link naar de vragenlijst voor het Insights Discovery Profiel.

LET OP: deelname is alleen mogelijk als je het hele weekend (27 t/m 29 november 2020) én de terugkomdag 10 april 2021) aanwezig zult zijn!

Bij overschrijding van het maximum aantal inschrijvingen behouden we ons het recht voor om specifieke deelnemers voorrang te geven. Het aantal inschrijvingen per Kamer kan hierbij aanleiding zijn het aantal deelnemers van een specifieke Kamer te beperken. Indien noodzakelijk zal selectie o.a. plaatsvinden op basis van aantal deelnemers per Kamer, specifieke rollen en overige aspecten. Toelating tot de DA is pas definitief na akkoord van de HT. Hiervoor is het voldoen van factuur en acceptatie van je motivatie voorwaardelijk.   

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang, want vol = vol. 

De voorwaarden van JCI Training en Development zijn van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy. Afwijkend hiervan geldt het volgende:

 • Afmelden tot twee maanden voor aanvang van de Dutch Academy: kosteloos.
 • Afmelden tussen de twee maanden en een maand voor aanvang: 50% restitutie.
 • Afmelden tussen een maand en 2 weken voor aanvang: 25% restitutie.
 • Afmelding korter dan 2 weken van tevoren of op de dag zelf: het volledige factuurbedrag is verschuldigd.
 • Indien door Corona maatregelen vanuit de overheid en/of JCI Nederland de DA niet plaats kan vinden op het voorgenomen weekend dan wordt deze eenmalig opnieuw gepland van 5 tot en met 7 maart 2021. Je ontvangt in dat geval een voucher om deel te nemen op de nieuwe datum of -indien je dan niet kunt- aan de DA2022.

De Privacy Statement van JCI Nederland is van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy. 

Mogelijke corona impact

De Dutch Academy vergt veel voorbereiding van o.a. het trainersteam. Deze voorbereidingen zetten we daarom in er vanuit gaande dat de Corona maatregelen het toestaan de DA op het geplande weekend op reguliere wijze te laten plaatsvinden zullen we altijd maatregelen van de overheid en/of (aanvullende) maatregelen vanuit JCI Nederland opvolgen. Indien het niet mogelijk is de DA te laten plaatsvinden in het weekend van 27 – 29 november 2020 dan wordt deze eenmalig verplaatst naar 5 – 7 maart 2021. Je wordt hier automatisch op ingeschreven. Is het voor jou niet mogelijk om dan deel te nemen dan ontvang je een voucher (en voorrang) om deel te nemen aan de DA2022. We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over het eventueel verplaatsen van de DA. Hou ondertussen ook het weekend van 5 – 7 maart in je agenda gereserveerd. Vooralsnog gaan we er echter vanuit dat we de DA regulier kunnen uitvoeren.