smallebanner-business.jpg

De Dutch Academy is dé gelegenheid voor inkomende Kamervoorzitters, inkomende Kamerbestuursleden en Leden van JCI Nederland om hun leiderschapskwaliteiten in een brede context (verder) te ontwikkelen. Naast een flinke portie leiderschapsontwikkeling leer je de achtergronden van JCI beter kennen en besteden we aandacht aan het onderdeel 'besturen en besluiten'. Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt.

Programma

Het Dutch Academy-leiderschapsweekend van 16 t/m 18 november 2018 en de terugkomdag op zaterdag 6 april 2019 bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk en teamleiderschap, inclusief een outdoorprogramma.

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige maar zeker ook intense leeromgeving inzichten en ervaring opgedaan die jouw persoonlijk en teamleiderschap op een hoger niveau hebben gebracht. Dat doe je soms plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast heb je JCI beter leren kennen en heb je een sterk JCI netwerk opgebouwd. Je hebt ook geleerd hoe “besturen en besluite”’ binnen JCI in zijn werk gaat. Van deze lessen ga je de vruchten plukken binnen JCI maar zeker ook daarbuiten.

DA2019 Terugkomdag

Vast onderdeel van de Dutch Academy is een terugkomdag die deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 6 april 2019. Tijdens deze volledig verzorgde dag blikken we terug op je ontwikkeling sinds het leiderschapsweekend. Daarnaast bieden we deze terugkomdag een verdiepingsslag. De kosten voor deze volledig verzorgde terugkomdag zijn inbegrepen in de totaalprijs. Als je onverhoopt deze dag niet aanwezig kunt zijn, dien je je uiterlijk 16 maart 2019 af te melden. Bij te late berichtgeving worden er no show kosten à 50 euro in rekening gebracht.

Waarom jij er ook bij wilt zijn:

·       (Zakelijke) investering in jezelf
·       Volwaardige meerdaagse in- en outdoor leiderschapstraining
·       Inzicht gevend persoonlijk Insights Discovery-profiel
·       Begeleiding door de beste JCI-trainers
·       Toepasbaar binnen en buiten JCI (zakelijk)
·       Interactief en inspirerend
·       Hadden we al gezegd dat het leuk is?

Investering

JCI Nederland heeft baat bij goede bestuurders en investeert daarom (flink). Daarom kunnen we je de Dutch Academy ver onder de kostprijs aanbieden. De earlybird prijs op basis van een twee-persoonskamer geldt tot en met 30 september en bedraagt slechts € 399,-. Daarna komt er € 80,- bij en gaat de reguliere prijs in. De reguliere prijs op basis van een tweepersoonskamer bedraagt € 479,-. Voor € 70,- extra kun je een voorovernachting reserveren, zodat je op vrijdagochtend uitgerust aan de training kunt beginnen.

De uiterste inschrijfdatum voor de early bird prijs is zondag 30 september 2018. De uiterste inschrijfdatum voor de DA2019 is vrijdag 26 oktober 2018.

Het tarief is inclusief:

·       Insights Discovery-profiel (ter waarde van € 175,-)
·       4 volle dagen deelname aan de Dutch Academy (16 t/m 18 november 2018 en 6 april 2019)
·       Outdoorprogramma
·       Reflectie en verdieping tijdens de terugkomdag
·       Inspirerende sprekers en kennismaking met het inkomende federatiebestuur
·       Ontwikkeling van je JCI-netwerk
·       Veel inspiratie en plezier!
·       Overnachtingen in een driesterrenhotel o.b.v. twee personen per kamer (de organisatie van de Dutch Academy maakt de kamerindeling)
·       Ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie, thee en water, meerdere snacks en onbeperkt fruit
·       Consumpties buiten het dagprogramma komen voor eigen rekening.

Inschrijven voor JCI DA2019

Ben jij toe aan een fantastische JCI-ervaring waarin je jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt, jezelf en anderen écht leert kennen, kennismaakt met coaching volgens Insights Discovery en bovenal met enorm veel ideeën, inspiratie, energie en nieuwe contacten naar huis gaat?

Schrijf je hier in http://jci.fikket.com/event/jci-dutch-academy-2019

Vertel ons waarom jij wilt deelnemen aan de Dutch Academy! Reserveer je ticket en onderbouw je motivatie voor deelname aan de hand van de volgende vier vragen:

1.     Wat maakt je zo enthousiast dat je jezelf aanmeldt voor de Dutch Academy? 
2.     Wat wil je leren tijdens de Dutch Academy (binnen de kaders van de aankondigingstekst)?
3.     Wat wil je met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen doen binnen JCI?
4.     Wat wil je met de opgedane kennis, inzichten en ervaringen doen buiten JCI? 

Jouw antwoorden op deze vier vragen werk je uit in Word of PDF (maximaal één A4), voorzien van je voornaam, achternaam en JCI kamer en verstuur je per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Head Trainer DA2019.

Reden voor een goede motivatie is dat we tijdens de Dutch Academy een intensief traject ingaan en dat werkt alleen als iedere deelnemer er daadwerkelijk voor wil gaan. We willen er daarom zeker van zijn dat je écht gemotiveerd bent en je schouders eronder zet om bij te dragen aan de ontwikkeling van jezelf en van de andere deelnemers. Na acceptatie van je motivatie door de Head Trainer is je inschrijving definitief en ontvang je de factuur voor deelname. De factuur dient vóór aanvang van de DA voldaan te zijn.

LET OP: deelname is alleen mogelijk als je het hele weekend (16 t/m 18 november 2018) én de terugkomdag (6 april 2019) aanwezig zult zijn!

De Dutch Academy is met name gericht op inkomende JCI-bestuurders. Bij overschrijding van het maximumaantal inschrijvingen vindt selectie plaats op basis van deze criteria: 1) inkomende Kamervoorzitters, 2) inkomende JCI-bestuurders, 3) overige JCI-leden.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang, want vol = vol. Schrijf je hier in http://jci.fikket.com/event/jci-dutch-academy-2019

De voorwaarden van JCI Training en Development zijn van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy.