smallebanner-molens.jpg

Kamertrainingen

JCI Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan trainingen. Op deze pagina vind je een beschrijving van de trainingen die je kunt boeken.
Op de pagina Training boeken staat alle informatie over de kosten van een training en de werkwijze voor het boeken van een training.

De kunst van non-verbale communicatie!
Tijdens de training bodylanguage beland je in de wondere wereld van de lichaamstaal: wat is dat nu eigenlijk, hoe herken ik het, en vooral: wat kan IK daarmee doen?

Wil je verbeteringen zoeken zakelijk en/of privé? De training coachingsvaardigheden is ontwikkeld door een professionele coach en is toepasbaar zowel in een zakelijke als in een privé omgeving. Leer jouw kamergenoten beter kennen!

"Logica brengt je van A naar B, maar Verbeelding brengt je overal!" (Albert Einstein)
Dat ene lumineuze idee... dat willen we allemaal, maar soms zitten we gewoon 'vast' in ons denken. Breek los uit huidige denkpatronen in een speelse en praktische training, vol met mindtricks!

Een open discussie over alle stimulerende en belemmerende ideeën rondom ledenwerving en -behoud!

Gezien het belang voor JCI wordt deze training GRATIS aangeboden!

Overtuigen door goede argumenten op de juiste manier te brengen!
Wil jij graag leren hoe je in een gesprek of vergadering jouw standpunt zo naar voren kunt brengen dat men niet om je heen kan? Hebben jullie dilemma’s in de kamer die je wilt bespreken, zonder het persoonlijk te maken? Hebben jullie een vraag, bijv. willen we wel of niet een CvA  of bepaald project organiseren en wil je hier met elkaar het antwoord op vinden?

Er is niks mis met dromen over dingen die je wilt bereiken. Dat is zelfs erg leuk. Als je van je droom je doel wilt maken, zet dan een plan op en ga aan de slag!

Communiceren doen we allemaal, elke dag in vele verschillende situaties. Helaas blijkt communicatie ook vaak bron van misverstanden, onbegrip en slechte samenwerking.

Hoe kom je van confrontatie tot samenwerking?
Conflicten, iedereen komt deze tegen in zijn werk of privé. Hoe ga je met deze conflicten om? De keuze is aan jou, vecht je deze uit of los je het probleem op? De training Effectief Onderhandelen helpt je met de juiste keuze te maken.

Binnen JCI werken we allemaal in teams,  grote en kleine. Soms zit een team in een flow: alles loopt prima en niemand lijkt problemen te ervaren. Maar het komt ook vaak voor dat het allemaal niet zo soepel loopt en het team niet zo effectief is als dat de individuele leden zouden willen.

Het woord acquisitie... het roept allerlei reacties op en vaak niet alleen positieve. "In deze markt is sponsoring moeilijk" en "Acquisitie? Niets voor mij!" zijn veel gehoorde uitspraken zodra de sponsorcommissie aan het woord komt.

In deze training wordt aan de hand van 6 principes zoals beschreven in het boek 'Invloed' van Cialdini de kracht van beïnvloedingsmethodes verklaard en vertaald naar bruikbare tips voor de praktijk waardoor je je eigen impact kunt vergroten.

Ik ben (toekomstig) lid van JCI Nederland, maar als iemand me vraagt wat ik daar allemaal mee kan doen en bereiken… dan kan ik het je eigenlijk niet precies vertellen.
Al die termen… EVP, Dutch Academy, JCI International, Fundraising, CvA, 1000kansen… het zal wel! Ik ben gewoon lid van mijn Kamer, niet meer en niet minder.

Ik ben nog (lang) geen 40… hoe haal ik ook in de komende jaren nog het maximale uit mijn lidmaatschap van JCI?

Leer jezelf kennen en anderen beter begrijpen!
Wat is jouw specifieke kracht? Die bijzondere vaardigheid die bij jou hoort en waarbij jezelf zegt: dat kan toch iedereen? Maar niet iedereen kan dat...
Waarom erger jij je aan het gedrag van een ander? Waarom heeft een ander moeite met jouw gedrag? Wat is jouw uitdaging? Van wie leer jij het meest?

Leer jezelf beter kennen en krijg meer inzicht in anderen. Dit alles doen we in een interactieve training aan de hand van het Insightsmodel. Gedragsvoorkeuren worden herkenbaar door de indeling in vier kleuren. Waar ligt jouw voorkeur?

Leer jouw kamergenoten beter kennen!
Heeft jouw Kamer een aantal nieuwe leden erbij gekregen? Zou je graag een lid wat beter willen leren kennen? Volg dan deze training om op een verrassende manier meer van elkaar te weten te komen. Deze training draait om jou en om de andere Kamerleden!

Positief omgaan met kritiek geven en ontvangen
Ben jij iemand die dapper glimlacht, bedankt voor de waardevolle feedback, maar zich vervolgens doodongelukkig voelt? Dan wordt het tijd voor "Kritiek is lekkerrr".

Map your mind!
Heb je moeite om overzicht te houden? Blijft weinig in je geheugen hangen? Heb je veel tijd nodig om aantekeningen te maken? Volg dan deze training en leer meer over de bijzondere Mindmap techniek.

In deze training gaan we kijken wat er allemaal bij spreken in het openbaar komt kijken en krijg je tips en trucs om een goede opbouw van je verhaal te maken. Maar daarmee ben je er nog niet - we gaan ook nog kijken hoe je jouw verhaal met enige creativiteit nog sterker kunt maken, zodat je publiek aan je lippen blijft hangen.

Wist je dat een oordeel over iemand al na 60 seconden na de eerste ontmoeting min of meer vast staat? Je krijgt geen 2e kans om een eerste indruk te maken, dus ben je je wel 100% bewust van hoe je over komt? Zo niet, volg dan deze training. De training is zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar.

Leer in deze interactieve training hoe je een selectieprocedure optimaal voorbereid en uitvoert om zo de perfecte kandidaat voor je vacature te selecteren.

Bespaar tijd!
Besteed twee uur van je tijd en verdien die dubbel en dwars terug met wat je leert over het omgaan met de tijd en je activiteiten.