smallebanner-flowers.jpg

Door het internationale kader van JCI wordt er elk jaar ergens op de wereld een wereldcongres georganiseerd. Zo zijn we afgelopen jaar in Québec Canada geweest en het jaar ervoor in Japan!

In 2017 is dit congres wel heel speciaal, omdat het plaatsvindt in Nederland! Het jaar dat wij in Nederland aan de beurt zijn… en niet alleen om een geweldig evenement neer te zetten, maar het ook eens te ervaren als je dat nog niet eerder hebt meegemaakt! 

Wat gaan we als Nederlandse delegatie doen? Wat moet jij als Nederlandse deelnemer weten en wat kun je verwachten? Lees ‘de basics’ hieronder. Via social media gaan we jou nog meer inzicht geven waarom je dit congres niet mag missen! Ga je zeker weten mee? Volg dan onze FB-groep ‘NLdelegatiereisWC2017’, maar volg ook de besloten groep ‘JCI Nederland’ en de pagina ‘JCI Nederland Internationaal’

Uiteraard hopen we met zoveel mogelijk Nederlands op ons eigen congres aanwezig te zijn. Wil je meer weten of ben je nog niet overtuigd? Neem dan contact op met iemand van Team International of vraag het aan een ervaringsdeskundige die al eens een te gek Wereldcongres heeft meegemaakt.

De feiten op een rijtje voor de Nederlandse deelnemers:

  • Congreswebsite: www.jciwc2017.com
  • Holland Hotel: Lloyd hotel Amsterdam via http://www.lloydhotel.com met promotiecode: proudtobedutch. Hotelkamers zijn beschikbaar vanaf €71,- per nacht voor 2 personen. Meer dan 70 leden zijn je al voor gegaan dus wacht niet langer met boeken want OP = OP.
  • Welkomstborrel: Waarschijnlijk op zondag voorafgaand aan het congres, volg de recente ontwikkelingen!
  • Normaliter hebben we op een avond een Dutch Delegation Night waar we gezamenlijk eten en daarna vertrekken naar een feest. Omdat we dit jaar het congres zelf organiseren zal ook de DDN hierop aangepast worden, volg de recente ontwikkelingen voor datum, prijs, etc.!
  • Holland Kit: Waarschijnlijk is er geen Holland Kit, uiteraard gaan we je wel helpen waar je gave oranje gadgets kunt krijgen om Amsterdam oranje te kleuren!
  • Word lid van de Facebook groep en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen https://www.facebook.com/groups/NLdelegatiereisWC2017/
  • Team: Amanda Boesjes en Gea Harder