smallebanner.jpg

Training & Development

 

JCI biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling van de leden van haar organisatie.

Trainingen

JCI biedt diverse trainingen aan die door de Kamer kunnen wordt ingekocht. De trainingen zijn ontstaan en worden verder ontwikkeld aan de hand van de wensen uit de Kamer. Aan sommige trainingen kunnen leden ook individueel deelnemen, zodat ze bijvoorbeeld zélf JCI Trainer kunnen worden.

Team-en bestuurscoaching

Insights is een prachtig systeem en we werken er graag mee. Het biedt een goede basis om binnen je Kamer en commissies effectiever samen te werken. Maar er is meer in de wereld die coaching heet! Zoals individuele coaching en zelf coach worden.

 

Insights profielen blijven we aanbieden uiteraard! Maar er kan veel meer met Insights! Het profiel in je hand, vol goede ideeën stap je het overleg met je commissie in. En dan? Hoe benut je samen elkaars talenten? Hoe help je een teamgenoot om zijn ontwikkelpunten op te pakken? Waar liggen jullie sterke punten en valkuilen als team? Verhoog de effectiviteit van jullie team met Insights Discovery!

De verkoopadviseurs van het MT Training & Development kunnen je informeren over de trainingen/coachingssessies en behulpzaam zijn bij het boeken van een training of coachingssessie.

De eerste training of coachingssessie kost € 200. Elke volgende training of sessie in hetzelfde kalenderjaar kost € 150. Boek je de eerste twee trainingen/sessies tegelijk, dan betaal je maar € 300 en krijg je dus € 50 korting!

Boek je training of coaching via de verkoopadviseurs, via het contactformulier onderaan deze pagina.

Als je als kamer, regio, bestuur, commissie etc. een training of coachingssessie wilt boeken, is de routing als volgt:

  • Je neemt via de verkoopadviseur van jouw Kamer contact op of je stuurt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • Je geeft de gewenste training/coaching en een voorkeursdatum door. Graag ook een alternatief voor training/coaching en datum doorgeven;
  • De verkoopadviseur legt de training/coachingssessie en de datum vast in overleg met de trainer/coach en stuurt een bevestiging naar jou;
  • Je ontvangt van de penningmeester van het MT Training & Coaching een machtiging/factuur voor de betaling van de training/coachingssessie;
  • Minimaal twee weken voor de datum van de training/coachingssessie moet de betaling of de ondertekende machtiging binnen zijn bij de penningmeester.

Heb jij altijd al de ambitie gehad om trainer te worden? Of wil je gewoon leren beter te presenteren, voor de groep te staan, voet bij stuk te houden? Wil je handvatten aangereikt krijgen hoe je meer impact kunt maken in je lokale community? Wil je de principes en dynamieken begrijpen van gezond management, weten hoe je je netwerk kunt ombouwen in langdurige, productieve en betrouwbare relaties?

Team Training & Coaching biedt een mooi programma aan (internationale) trainingen aan om kennis op te doen, vaardigheden aan te leren of jezelf te ontwikkelen tot JCI trainer. Deze trainingen zijn open trainingen, en ieder individueel JCI-lid kan zich hiervoor inschrijven.

Editie 2018: 8-10 december 2017 en 14 april 2018

De Dutch Academy is dé gelegenheid voor inkomende JCI-bestuurders en overige JCI-leden in Nederland om hun leiderschapskwaliteiten in een brede context (verder) te ontwikkelen. Naast een flinke portie leiderschapsontwikkeling leer je de achtergronden van JCI beter kennen en besteden we aandacht aan het onderdeel ‘besturen en besluiten’.

De GLT is een 1daagse training waarin je leert het Wereldhandelspel te begeleiden. Vaardigheden die je tijdens de training oefent zijn onder meer verkopen, presenteren, kennis over brengen, overtuigen en conflict hanteren. Het Wereldhandelspel wordt vaak aangeboden aan het bedrijfsleven en de opbrengst ervan kun je besteden aan een goede doel of aan de ontwikkeling van je Kamer. Tijdens de training wordt het spel gespeeld, leer je alle aspecten van het spelleiderschap en krijg je de kans zelf te oefenen.

Hieronder staan de voorwaarden van JCI Nederland m.b.t. MT Training & Development

Heb je een vraag of opmerking voor team Training & Development? Of wil je een training boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam:(*)
Verplicht veld

Kamer:(*)
Verplicht veld

Emailadres:(*)
Verplicht veld

Telefoonnr.:(*)
Verplicht veld

Bericht:(*)
Verplicht veld

Verifieer dat je geen robot bent
Invalid Input