CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Nieuws

Agenda

Op 17 mei a.s. om 20.00 uur willen we jullie graag uitnodigingen voor een informatie- en inspiratieavond World Clean Up Day  (op ZOOM).
 
 
Samen maken we de wereld iets mooier en schoner. Deze avond is bedoeld om meer handvatten te geven voor de organisatie van de dag. Daarnaast neemt Team Impact je graag mee in de plannen voor ledenwerving en het maken van duurzame impact met dit evenement. Bovendien kunnen we mogelijkheden en kansen met elkaar delen in deze inspiratiesessie. 
 
Mocht je al concrete vragen hebben, neem die dan vooral mee naar deze avond of stel ze alvast in de World Cleanup Day chat.
 
Ben je erbij? Meld je dan hier aan!
 
CVA online
29 mei 2021 09:00 - 17:00
 
 

Nog één keer: een online CVA. En inmiddels hebben we er genoeg ervaring mee en blijkt dat we ook op deze manier als vereniging goed en efficient kunnen vergaderen. 

In de ochtend de ALV - Algemene Ledenvergadering - en in de middag interessante en leerzame workshops. Meer info via de JCI nieuwsbrief en via e-mail vanuit JCI Nederland. 

Een kwestie van geduld, want eerst zou dit CVA live in Venlo plaatsvinden. Dat houden we dus nog even tegoed: we hopen jullie in januari 2022 alsnog in Venlo live te ontmoeten. Een kwestie van geduld dus! 

 

 
 
JCI Talks - De impact van geluid en muziek
7 juni 2021 20:00 - 21:30
Op 7 juni vertellen Marijn Roozemond en Friso Hoekstra in de JCI Talks over de impact dat geluid en muziek heeft en kan hebben. 
 
Beiden zijn werkzaam bij Massive Music. MassiveMusic is een internationaal creatief muziekbureau met studio’s in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Los Angeles en Tokio. Overtuigd van de sociale waarde en verbindende kracht van muziek, opereert het bedrijf op het zakelijke en creatieve snijvlak tussen muziek en merken. MassiveMusic ontwikkelt muziekstrategieën voor global brands, produceert en componeert muziek voor commercials, TV- en interactieve producties. Het scout en koppelt onbekend en opkomend talent aan internationale marketingcampagnes en creëert innovatieve muziekactivaties voor haar klanten. De passie voor muziek heeft niet alleen tot een prijswinnende reputatie geleid, maar ook tot een dynamisch bedrijf dat middenin de nieuwe muziekindustrie staat.
 
Marijn en Friso vertellen over enkele projecten waar muziek en geluiden een impact hebben gemaakt op het leven van mensen. 
 
Zou je hen willen taggen op de volgende kanalen:
 
Ben je erbij op 7 juni a.s. om 20.00 uur?! Meld je hier aan
 
 
 

 

Dreams become visions, visions become ideas – in 2021 a special idea becomes reality: We are going to connect people and nations celebrating a once-in-a-lifetime conference on a cruise ship!

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners