6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Nieuws

Agenda

JCI Beachvolleybal
21 aug 2022 10:00 - 17:00

Op zondag 21 augustus mogen we eindelijk weer! We gaan weer lekker mee beachvolleyballen met het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi op het strand van Scheveningen, ter hoogte van strandpodium Aan de Koot (richting het Noordelijk Havenhoofd). Dit is het grootste fun beachvolleybaltoernooi van Nederland met ruim 1500 bezoekers! Net zoals voor corona, doen wij dit jaar weer mee met een JCI team. Bij dit toernooi is het niet erg als je niet (goed) kan beachvolleyballen, dus kom vooral gezellig langs!

Het toernooi start rond ongeveer 10:00 uur. De wedstrijden eindigen, afhankelijk van hoe ver we komen, rond 17 uur.
Na afloop is er een feest bij strandpodium Aan de Koot waar je met de andere bezoekers nog kan nagenieten van het toernooi.

Gedurende de middag zullen we ongeveer 9 wedstrijden spelen, tenzij we de poulefase door komen, dan zullen we meer wedstrijden spelen. Behalve het spelen van wedstrijden, zullen we zorgen voor een JCI Haaglanden spot aan de rand van de speelvelden, waar er gelegenheid is tot netwerken onder het genot van drankjes en hapjes.
Als alle poule-wedstrijden gespeeld zijn, barst het feest los in de feesttent bij strandpodium Aan de Koot! Dit duurt tot ongeveer 21 uur.

De deelnamekosten bedragen € 10,-. Hiervoor kan je meespelen met enkele wedstrijden, lekker netwerken op het strand onder het genot van drankjes en hapjes én lekker feesten na afloop. We willen je wel vragen om nog een zak ijsklontjes mee te nemen en een sixpack bier of fles wijn; zo zorgen we dat al het drinken goed koud blijft!

De dresscode is bij voorkeur een oranje polo/t-shirt/topje voor de herkenbaarheid, maar als je dit niet hebt is dit geen probleem. Zwemkleding (eronder) is aan te raden, voor het geval je tussendoor een lekkere duik in de zee wilt nemen om even af te koelen!

Je wordt verwacht rond 10:00 uur op het strand ter hoogte van strandpodium Aan de Koot, waar we herkenbaar zullen zijn met een JCI vlag en onze oranje polo’s. De poulewedstrijden duren tot ongeveer 17:00 uur. Uiteraard staat het je vrij om later aan te komen of eerder weg te gaan, we horen dit dan wel graag even van je, zodat we genoeg spelers op het veld hebben staan.

Aanmelden kan via onze website: https://jcihaaglanden.nl/agenda/jci-op-het-haagse-horeca-beachvolleybal-toernooi/.
Je kan dan direct betalen via iDeal.

Strategy Academy
26 aug 2022 - 28 aug 2022

IS STRATEGY ACADEMY FOR YOU?

Strategy Academy is a training for JCI members who want to learn how to transfer a strategic plan into action. The academy is suitable especially for those who currently are or are aiming to be national board members or officers, as well as for those who are aiming to be in a leadership position in work life. During this intensive weekend you will learn strategic leadership skills useful both in JCI and at work. You will team up with an awesome pack of  international jaycees.

The main topics of the Strategy Academy:

  • structure of strategy
  • communication
  • leadership
  • implementation

Sounds good? The next Strategy Academy will be held 26.-28.8.2022 in Hämeenlinna. The application portal will be opened in March 2022 and updated information will be added to the pages frequently. In addition to our webpage, please follow our FB page to receive news of the latest updates.

Growth & Development Academy 2022
2 sept 2022 - 4 sept 2022

Tijdens het weekend van 2, 3 en 4 september 2022 organiseert JCI Nederland een internationale Academy die helemaal in het teken staat van ledengroei en ledenbehoud: de JCI Growth & Development Academy!

Heeft jouw Kamer hulp nodig bij het werven van leden, bij het bepalen wat jullie Kamer nu zo uniek maakt en bij de communicatie om de Kamer op de kaart te zetten? Of heeft jouw Kamer een flinke doorstroom van leden en wil je ze graag langer bij de vereniging houden? Tijdens dit weekend zorgen we voor de tools om deze stappen te kunnen maken in jouw Kamer, er is ruimte voor het delen van jullie hulpvraag en samen brengen we de kansen en mogelijkheden in kaart.

Dit doen we niet alleen, we slaan de handen ineen met JCI België en de Wirtschaftsjunioren Deutschland. Op deze manier leren we niet alleen van andere leden uit andere landen, maar leren we ook nog eens een hoop nieuwe mensen kennen nu het allemaal weer kan en mag!

Heb je interesse, vul dan vooral vast dit Google Form in (https://forms.gle/ytXmt9QK36jdSPcu6).

Wil je meer informatie over de Growth & Development Academy, stuur Tessa van den Dolder dan een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data:         2-3-4 september 2022
Locatie:      NNTB, maar we denken aan de regio Limburg
Kosten:      Maximaal €50,-
oertaal:      Engels

 

Lekker Etten-Leur 2022
2 sept 2022 - 3 sept 2022

Traditioneel in het eerste weekend van september wordt het plein rond de Moeierboom op de Markt in Etten-Leur omgetoverd tot een spectaculair culinair evenement, maar in 2022 doen we dit net even wat anders. De 16e editie van Lekker Etten-Leur zal dit keer plaatsvinden in het Turfschip.

Zakelijke ticket (BOV) vrijdag 16:00 t/m 19:00

Vrijdag ticket is geldig vanaf 19:00

Zaterdag ticket is geldig vanaf 17:00

Tickets zijn incl 2 moeierboompkes (muntjes)

Direct regelen

Voor de maand januari 2018 zijn er drie mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Januari 2018. JCI Utrecht met het Congres Circulaire Economie, JCI Leiden met de Human Rights Walk en JCI De Betuwe met de Oliebollenrun. Stemmen kan hieronder!

Wil je meer over deze projecten weten, download dan hieronder snel de scrapbooks en breng onderaan deze pagina een stem uit op het Beste Project van de Maand. Stemmen is mogelijk tot en met 16 februari 2018 23:59 uur.

1. JCI Utrecht – Congres Circulaire Economie

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

2. JCI Leiden – Human Rights Walk

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)
Klik hier voor een fotocollage (JPG)

3. JCI De Betuwe – Oliebollenrun

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)
Klik hier voor een PowerPoint-presentatie (PPTX)

 

Poll Project van de Maand: Januari 2018

Breng hieronder je stem uit. Stemmen kan tot en met 16 februari 2018 23:59 uur

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

7-8-9 oktober 2022

31 oktober - 4 november 2022

21 januari 2023

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief