smallebanner-flowers.jpg

Awards

Elk jaar tijdens aan het einde van het jaar, tijdens de Besturen Introductiedag / Besturen Afscheidsdag (BID/BAD) rijkt JCI Nederland de landelijke awards uit aan de kamers en leden die de gaafste projecten hebben weten te realiseren of anderzijds erg verdienstelijk zijn geweest voor het JCI! Heeft jouw kamer een gaaf project georganiseerd en denk je dat dit wellicht een award-waardig project is? Dien dit dan officieel in bij het Awardsteam. Want wat is er nou gaver dan het vieren van succes?

Binnen JCI Nederland zijn er vier categorieën voor nationale awards

1. Kamer Awards 
2. Project Awards
3. Persoonlijke Awards 
4. Speciale Awards

Wie weet slepen jullie dit jaar een award in the pocket! Tijdens de JCI Impact Summit op 30 november 2019 worden de jaarlijkse awards uitgereikt!
Sommige van de Awards worden toegewezen (zoals bijvoorbeeld Trainer van het jaar of de Presidential Award), maar voor de meesten kunnen jullie projecten, personen en/of Kamers nomineren!
Een jury bekijkt de inzendingen en bepaalt uit de genomineerden de winnaars voor de Awards. Maar ook jullie, JCI Leden, hebben een stem in wie dit jaar een gave Award verdient.

Heb jij of heeft jouw Kamer een mooi project gerealiseerd? Klik dan snel verder en vul het Project van de Maand formulier in. Wie weet gaat jullie project dan wel met de ere-titel naar huis. 

Voor de maand november 2018 zijn er twee mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award November 2018. JCI Hart van Brabant met de Rabo 013 Business Tour en JCI Dommelland met de Boxtelse Ondernemers Trofee 2018. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand oktober 2018 zijn er drie mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Oktober 2018. JCI Eindhoven met Poen en Purpose, JCI Groot-Schokland met Off the Road en JCI Haaglanden met de Dutch Know-How Transfer. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand september 2018 zijn er maar liefst 8 mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award September 2018. JCI 's-Gravenhage, JCI Haaglanden, JCI Leiden met World Cleanup Day Den Haag, JCI Amstelland met World Cleanup Day Amstelland, JCI Arnhem met World Cleanup Day Arnhem, JCI Breda met World Cleanup Day Breda, JCI Dommelland met een Droomdag voor Audrey, JCI Drechtsteden met een Running Dinner, JCI Eindhoven met World Cleanup Day en JCI Kennemerland met de Haarlemse Cultuurnacht. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand juni 2018 zijn er drie mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Juni 2018. JCI 's-Gravenhage met de Bejaardenboottocht, JCI Amsterdam met de Vondelpark Open en JCI Volcke Rack met de Duck Race. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand mei 2018 zijn er drie mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Mei 2018. JCI Amsterdam Zuid met Barcode Car Challenge for Life, JCI De Waag met de Pubquiz en JCI Het Hooghe Veen met KOEKOEK Ladies night: eerste hulp bij autopech, voor de onafhankelijke vrouw. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand april 2018 zijn er maar liefst vijf mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Maart 2018. JCI Amstelland met Scrum, JCI Flevoland met de Bejaardenpolder, JCI Heerenveen met de Pubquiz, JCI Kennemerland met de Appeltaartactie en JK Markiezaat met de Rally. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand maart 2018 zijn er vier mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Maart 2018. JCI Eindhoven met de Beste Ondernemers Visie, JCI Oost Achterhoek met de Pubquiz, JCI Walcheren met de JCI Veiling en JCI Zuid-Limburg i.s.m. JCI Land van Herle met Koken voor het Ronald McDonald huis in Maastricht. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand februari 2018 zijn er twee mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Februari 2018. JCI Eindhoven met de ASML Young Makers Award en JCI Haaglanden met de derde editie van het JCI Curlingtoernooi. Stemmen kan hieronder!

Voor de maand januari 2018 zijn er drie mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Januari 2018. JCI Utrecht met het Congres Circulaire Economie, JCI Leiden met de Human Rights Walk en JCI De Betuwe met de Oliebollenrun. Stemmen kan hieronder!

Je kunt ook meedoen aan de jurering van awards. Zowel op landelijk niveau als tijdens het Europees- en wereldcongres.

Wil je jurylid worden en een kijkje nemen in de keuken van talloze JCI-projecten die worden ingediend, neem contact op met de het Awardsteam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan regelen we dat je jurylid wordt.

Een overzicht van de awards en de winnaars van de afgelopen jaren welke zijn uitgereikt aan kamers of leden die zich bijzonder hebben ingezet voor JCI.

De eerste projecten zijn ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Maar liefst 4 projecten zijn in april ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

In mei zijn 2 projecten ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Het is even rustig geweest rondom Project van de Maand. Maar gelukkig blijven de aanmeldingen binnen komen. Er zijn twee mooie projecten ingediend die nu mee dienen in de race naar Project van de Maand Winnaar. Zo is er in Deventer een poging gedaan om het Guinness World Record koekhappen te verbreken. Met succes kan ik je vertellen. Dit project zal de strijd aan gaan met een eeuwen oude traditie. Oké, niet eeuwen oud maar JCI ‘s-Gravenhage organiseert samen met het Koningin Emma Fonds sinds 1963 de Bejaardenboottocht.