smalle-banner-sdg.jpg

De eerste projecten zijn ingediend voor het Project van de Maand! Ontzettend leuk om te zien wat voor een mooie en waardevolle projecten we als JCI’ers zoal realiseren. Graag delen we dit met jou!

Laat ons via de online poll weten wie volgens jou dé winnaar is voor het Project van de maand. Dus stemmen allemaal!

Project 1: JCI De Kempen - ASML Young Makers Award 2017

Het doel van de ASML Young Makers Award (AYMA) is om een podium te bieden aan een jonge, veelbelovende start-up in de Brainportregio die de maakindustie betekenis geeft. Na een kennismakingsmiddag en selectiedag in januari bij ASML, was op 6 februari de ‘pitchavond’ van de AYMA. Hier mochten de 6 halve-finalisten pitchen voor een besloten publiek: de sponsoren van de BOV, een 4-koppige jury, leden van JCI de Kempen en genodigden die interessant zijn voor het netwerk van de start-ups.Tijdens ons jaarlijke evenement ‘Beste Ondernemers Visie (BOV)’ brengen we 600 ondernemers uit de regio bij elkaar. De 2 finalisten van de AYMA mogen hier pitchen en door het publiek wordt er een winnaar gekozen. Door de bekendheid die de finalisten hierdoor krijgen én door de prijs die de winnaar ontvangt (zie punt 5) willen we een boost geven aan hun bedrijf.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

Project 2: JCI de Betuwe- Oliebollenrace

Op 31 december 2016 werd de oliebollenrace voor het eerst georganiseerd door JCI de Betuwe, in samenwerking met de Betuwese Raborunners. Dit is een hardloopevent dat bestaat uit een kidsrun (1,7 km), 5km en 10 km. Dit event werd eerder georganiseerd door de Betuwse Raborunners, omdat zij eer zelf mee deden met een team aan de Roparun. Dit jaar dezen ze niet mee aan de Roparun, dus wilde ze in eerste instantie de Oliebollenrace ook niet organiseren. Dit leidde toe vele teleurstellingen, dit event is namelijk altijd erg gezellig! Daarom nam JCI de Betuwe dit jaar de organisatie op zich, met hulp van twee mensen van de Betuwse Raborunners. Op de dat zelf zijn ruim 170 mensen gaan hardlopen voor het goede doel en hebben we meer dan € 1000,- opgehaald. Het was een geslaagde dag.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

 

Klik hier om naar de poll te gaan en te stemmen!