CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Nieuws

Agenda

Local Deputy - Welcome to the International Summer Terrace Networking online meeting of European JCI Local Deputy Presidents!

During the evening we will discuss the international opportunities in JCI in a relaxed way, and have lots of networking with your international colleagues from Local Organizations around Europe. Join us from your balcony or even from the lakeside, with your favorite drink in your hand, this will be a relaxed session with plenty of networking. 

Welcome abroad, 

JCI Finland Regional co-ordinator team (Kata, Ulla, Jari & Simo) & National Deputy President Mari 

Please mark your calendar with the time:

Wednesday 23.6.2021 at 17.00 - 19.00 CEST (UTC +2)

And use this link to enter the Summer Terrace:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YjhkNTM1YmMtY2UxNC00ZGM0LTk3MDItZmFlMGI0NTY5ZTBk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%224ada0556-e0bd-46cc-8e0c-f98e28f6ade4%22%2c%22Oid%22%3a%22d5424634-a679-43a2-ac5e-1838d6884e23%22%7d

De Betuwse Rally
26 juni 2021 14:00 - 17:00
Aanstaande 26 juni zal de eerste Betuwse Rally plaatsvinden. Uiteraard met alle COVID richtlijnen in acht genomen. Vanaf 13:30 uurkan er verzameld worden bij het prachtige kasteel Wijenburg in Echteld en rond 14:00 uurzal er gestart worden. 
 
De route zal ongeveer 2,5 uur in beslag nemen.  Tussendoor zal er een stop gemaakt worden en de meest unieke auto wint een mooie andere “auto”. 
 
De kosten zijn €25 per persoon.
 
Aanmelden dient te gebeuren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Er is ook een Facebook pagina en evenement hiervoor aangemaakt: 

https://www.facebook.com/events/210732397555290/

 

Training Presenter
3 juli 2021 09:00 - 17:00

De Presenter is een training van één dag waarin de focus ligt op het maken en geven van een effectieve presentatie. Je leert gebruik maken van visuele hulpmiddelen om een krachtige presentatie neer te zetten die aanslaat bij je publiek. In de training oefen je een aantal presentaties. De Presenter is de ideale cursus voor leden die hun presentatievaardigheden willen uitbreiden.

De training is een verplicht onderdeel van het traject om JCI-trainer te worden binnen Nederland. De Presenter moet gevolgd worden vóór de Training Basics for JCI Trainers.

Door het volgen van deze training leer je effectieve presentaties te maken en te geven, gebruik makende van sterke methodieken om aan te sluiten bij het publiek. Door in een veilige omgeving te oefenen leer je plankenkoorts te overwinnen en leer je voor de groep te staan of je tijdens een vergadering staande te houden.

Na het volgen van de training, ontvang je vanuit het systeem van jci.cc een uitnodiging voor het maken van de kennistoets. Deze toets is tot 60 dagen na het ontvangen van dit bericht beschikbaar.

Wil je ooit de Official Courses zelf geven? Dan is het noodzakelijk om voor de toets te slagen teneinde op de website van www.jci.cc de registratie van trainer te kunnen bemachtigen.

Praktische informatie:
Minimum aantal deelnemers: 6 
Maximum aantal deelnemers: 16
Locatie: Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd
Kosten: € 100 inclusief koffie, thee en lunchbuffet

 

 

European Academy (Sweden)
13 aug 2021 - 17 aug 2021

JCI Zweden organiseert jaarlijks de European Academy, de internationale variant van het leiderschapsweekend Dutch Academy. Leiderschap is een van de pijlers van JCI en de tools die je in deze internationale setting krijgt zijn niet alleen binnen JCI relevant maar ook in je verdere carrière.

 

 

 

Direct regelen

Het is even rustig geweest rondom Project van de Maand. Maar gelukkig blijven de aanmeldingen binnen komen. Er zijn twee mooie projecten ingediend die nu mee dienen in de race naar Project van de Maand Winnaar. Zo is er in Deventer een poging gedaan om het Guinness World Record koekhappen te verbreken. Met succes kan ik je vertellen. Dit project zal de strijd aan gaan met een eeuwen oude traditie. Oké, niet eeuwen oud maar JCI ‘s-Gravenhage organiseert samen met het Koningin Emma Fonds sinds 1963 de Bejaardenboottocht.

Wil je meer over deze projecten weten, download dan hieronder snel de scrapbooks en breng onderaan deze pagina een stem uit op Beste Project van de Maand. Stemmen is mogelijk tot en met zaterdag 14 oktober 13:00 uur.

Veel stem plezier!
Team Secretaris Generaal

1. JCI ’s-Gravenhage – De Bejaardenboottocht

Sinds 1963 organiseert JCI ‘s-Gravenhage samen met het Koningin Emma Fonds de Bejaardenboottocht. Elk jaar regelen wij voor 60-70 hoogbejaarden een heerlijk dagje uit.

Aspirantleden van JCI ‘s-Gravenhage krijgen de taak om deze dag tot een ongekend hoogtepunt te maken en om alle organisatie en uitvoering vlekkeloos te laten verlopen.

Naast de boottocht, de goed verzorgde oer-Hollandse lunch, met tomatensoep, een bolletje kaas en een kroket, en het vervoer verzorgt de Kamer ook elk jaar een stukje entertainment: de BINGO! Dit jaar was oud-lid Simone Oudakker de enthousiaste Bingomaster (met Lotte Nijkamp als bingo-assistent). De aspiranten hebben geweldige prijzen geregeld. Deze waren gesponsord door zowel Kamerleden als lokale Haagse retailers waaronder Albert Heijn, Rituals, Primera, Pathé, verschillende drogisterijen en aan het tijdschrift Vorsten. In totaal waren er meer dan 100 prijzen! Wij danken de gevers voor hun gulle donatie voor onze enerverende bingo.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

2. JCI Deventer – Heel Deventer hapt

Het Guiness World Record Dry Bobbing ( koekhappen) is verpletterd: 2.321 koekhappers is het officiële Record, zoals ook ingediend bij Guiness World Record. Officieus waren het er 3.228 koekhappers aanwezig op deze dag. Het is gelukt om alle Deventernaren in alle leeftijden aan te spreken en mee te laten doen. Zo was er bijvoorbeeld een scootmobielvereniging aanwezig en een afvaardiging van het AZC in Deventer, mensen met een Allergie voor ontbijtkoek konden zelfs meedoen. We hadden hiervoor rijstewafels en glutenvrije ontbijtkoeken beschikbaar gemaakt.

De impact was groot om de organisatie in onze “vrije” tijd naast al onze al drukke levens rond te krijgen en we gingen met de kamer over hoge pieken en dalen. We hebben we elkaar beter leren kennen en iedereen heeft op de toppen van zijn kunnen gewerkt om het voorelkaar te krijgen. En met succes want we hebben een cheque van €25.000 euro kunnen overhandigen aan Stichting Present Deventer.

Klik hier voor: Krantenartikel De Stentor 1 en Krantenartikel De Stentor 2

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

 

Poll #4 Project van de Maand 2017

Het is niet meer mogelijk om op deze poll te stemmen.

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners