CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Nieuws

Agenda

JCI Veluwe Rally 20 mei 2022
20 mei 2022 10:00

JCI Veluwe Rally 20 mei 2022

Het wachten duurde lang na een fantastische 1e editie, maar 20 mei 2022 vindt eindelijk de 2e editie van de JCI Veluwe Rally plaats, georganiseerd door JCI Epe. 

Iedereen met een mooie, oude, sportieve en/of exclusieve auto (of die er een leent of huurt) kan meedoen. 

De tocht voert langs mooie schilderachtige plekjes op de Veluwe. Er wordt geluncht op een bijzondere locatie en de dag zal worden afgesloten met een borrel. Naast het competitieve karakter staat gezelligheid centraal en kunnen de deelnemers hun netwerk vergroten. 
De opbrengsten van deze dag gaan geheel naar Stichting Present; een landelijke organisatie met lokale afdelingen die een brug slaat tussen vrijwilligers en mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Meedoen kost 200 euro per auto met 2 personen, er is ook een ruime keuze aan sponsorpakketten. De start is vrijdag 20 mei om 10:00 bij Hotel Dennenheuvel in Epe. 


Ook rijden door de meest bijzondere plekken op de Veluwe en Stichting Present steunen? Kijk op https://www.jciveluwerally.nl/

Donderdag 26 mei, een nieuw Wielerevent in Venlo! Ben er bij!  

Junior Kamer Venlo organiseert op donderdag 26 mei een fantastische wielertour. En wat we doen, doen we goed. Wat kun je verwachten? 111 KM, door 11 kernen van de gemeente Venlo, stempelposten en sfeerpunten en natuurlijk 2 goed verzorgde rustplekken.  

De tour begint in Hout-Blerick aan de Maas bij eetcafé De Elze en zal daar, na 111 KM, ook weer eindigen. Parkeren voor degene die met de auto willen komen is mogelijk, maar vol = vol. Je startnummer ontvang je op de ochtend zelf, maar een GPX bestand ontvang je wel alvast, na inschrijving.  

Natuurlijk is dit niet alles, ook ontvang je van ons 2 consumptiebonnen voor na de tour en natuurlijk een mooi aandenken, wanneer je alle 11 de stempels hebt weten te bemachtigen.  

En wat kost dit? Slechts voor €11,00 kun jij meedoen aan dit sportieve evenement.   

Schrijf je nu in via www.jci-venlo.nl/ronde-van-11

Presenter training
28 mei 2022 10:30 - 17:00

Wil jij leren hoe je effectieve presentaties kan maken en geven en wil jij leren hoe je gebruik kan maken van sterke methodieken om aan te sluiten bij het publiek? Kom dan 28 mei naar de een-daagse training Presenter!

Door in een veilige omgeving te oefenen leer je plankenkoorts te overwinnen, je leert voor een groep te staan, en om jezelf staande te houden tijdens vergaderingen.

Dit is een verplicht onderdeel van het Basics for Trainers traject om trainer te worden binnen JCI Nederland.

Wanneer: 28 mei
Tijd: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: Op locatie, centraal in Nederland (nader te bepalen)

Zien wij je daar? Meld je dan nu aan: https://www.supersaas.nl/schedule/JCINLMTTD/Individuele_training 

Direct regelen

Het is even rustig geweest rondom Project van de Maand. Maar gelukkig blijven de aanmeldingen binnen komen. Er zijn twee mooie projecten ingediend die nu mee dienen in de race naar Project van de Maand Winnaar. Zo is er in Deventer een poging gedaan om het Guinness World Record koekhappen te verbreken. Met succes kan ik je vertellen. Dit project zal de strijd aan gaan met een eeuwen oude traditie. Oké, niet eeuwen oud maar JCI ‘s-Gravenhage organiseert samen met het Koningin Emma Fonds sinds 1963 de Bejaardenboottocht.

Wil je meer over deze projecten weten, download dan hieronder snel de scrapbooks en breng onderaan deze pagina een stem uit op Beste Project van de Maand. Stemmen is mogelijk tot en met zaterdag 14 oktober 13:00 uur.

Veel stem plezier!
Team Secretaris Generaal

1. JCI ’s-Gravenhage – De Bejaardenboottocht

Sinds 1963 organiseert JCI ‘s-Gravenhage samen met het Koningin Emma Fonds de Bejaardenboottocht. Elk jaar regelen wij voor 60-70 hoogbejaarden een heerlijk dagje uit.

Aspirantleden van JCI ‘s-Gravenhage krijgen de taak om deze dag tot een ongekend hoogtepunt te maken en om alle organisatie en uitvoering vlekkeloos te laten verlopen.

Naast de boottocht, de goed verzorgde oer-Hollandse lunch, met tomatensoep, een bolletje kaas en een kroket, en het vervoer verzorgt de Kamer ook elk jaar een stukje entertainment: de BINGO! Dit jaar was oud-lid Simone Oudakker de enthousiaste Bingomaster (met Lotte Nijkamp als bingo-assistent). De aspiranten hebben geweldige prijzen geregeld. Deze waren gesponsord door zowel Kamerleden als lokale Haagse retailers waaronder Albert Heijn, Rituals, Primera, Pathé, verschillende drogisterijen en aan het tijdschrift Vorsten. In totaal waren er meer dan 100 prijzen! Wij danken de gevers voor hun gulle donatie voor onze enerverende bingo.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

2. JCI Deventer – Heel Deventer hapt

Het Guiness World Record Dry Bobbing ( koekhappen) is verpletterd: 2.321 koekhappers is het officiële Record, zoals ook ingediend bij Guiness World Record. Officieus waren het er 3.228 koekhappers aanwezig op deze dag. Het is gelukt om alle Deventernaren in alle leeftijden aan te spreken en mee te laten doen. Zo was er bijvoorbeeld een scootmobielvereniging aanwezig en een afvaardiging van het AZC in Deventer, mensen met een Allergie voor ontbijtkoek konden zelfs meedoen. We hadden hiervoor rijstewafels en glutenvrije ontbijtkoeken beschikbaar gemaakt.

De impact was groot om de organisatie in onze “vrije” tijd naast al onze al drukke levens rond te krijgen en we gingen met de kamer over hoge pieken en dalen. We hebben we elkaar beter leren kennen en iedereen heeft op de toppen van zijn kunnen gewerkt om het voorelkaar te krijgen. En met succes want we hebben een cheque van €25.000 euro kunnen overhandigen aan Stichting Present Deventer.

Klik hier voor: Krantenartikel De Stentor 1 en Krantenartikel De Stentor 2

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

 

Poll #4 Project van de Maand 2017

Het is niet meer mogelijk om op deze poll te stemmen.

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

22-24 oktober 2021

22 januari 2022

8-11 juni 2022

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief