CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Nieuws

Agenda

Op 17 mei a.s. om 20.00 uur willen we jullie graag uitnodigingen voor een informatie- en inspiratieavond World Clean Up Day  (op ZOOM).
 
 
Samen maken we de wereld iets mooier en schoner. Deze avond is bedoeld om meer handvatten te geven voor de organisatie van de dag. Daarnaast neemt Team Impact je graag mee in de plannen voor ledenwerving en het maken van duurzame impact met dit evenement. Bovendien kunnen we mogelijkheden en kansen met elkaar delen in deze inspiratiesessie. 
 
Mocht je al concrete vragen hebben, neem die dan vooral mee naar deze avond of stel ze alvast in de World Cleanup Day chat.
 
Ben je erbij? Meld je dan hier aan!
 
CVA online
29 mei 2021 09:00 - 17:00
 
 

Nog één keer: een online CVA. En inmiddels hebben we er genoeg ervaring mee en blijkt dat we ook op deze manier als vereniging goed en efficient kunnen vergaderen. 

In de ochtend de ALV - Algemene Ledenvergadering - en in de middag interessante en leerzame workshops. Meer info via de JCI nieuwsbrief en via e-mail vanuit JCI Nederland. 

Een kwestie van geduld, want eerst zou dit CVA live in Venlo plaatsvinden. Dat houden we dus nog even tegoed: we hopen jullie in januari 2022 alsnog in Venlo live te ontmoeten. Een kwestie van geduld dus! 

 

 
 
JCI Talks - De impact van geluid en muziek
7 juni 2021 20:00 - 21:30
Op 7 juni vertellen Marijn Roozemond en Friso Hoekstra in de JCI Talks over de impact dat geluid en muziek heeft en kan hebben. 
 
Beiden zijn werkzaam bij Massive Music. MassiveMusic is een internationaal creatief muziekbureau met studio’s in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Los Angeles en Tokio. Overtuigd van de sociale waarde en verbindende kracht van muziek, opereert het bedrijf op het zakelijke en creatieve snijvlak tussen muziek en merken. MassiveMusic ontwikkelt muziekstrategieën voor global brands, produceert en componeert muziek voor commercials, TV- en interactieve producties. Het scout en koppelt onbekend en opkomend talent aan internationale marketingcampagnes en creëert innovatieve muziekactivaties voor haar klanten. De passie voor muziek heeft niet alleen tot een prijswinnende reputatie geleid, maar ook tot een dynamisch bedrijf dat middenin de nieuwe muziekindustrie staat.
 
Marijn en Friso vertellen over enkele projecten waar muziek en geluiden een impact hebben gemaakt op het leven van mensen. 
 
Zou je hen willen taggen op de volgende kanalen:
 
Ben je erbij op 7 juni a.s. om 20.00 uur?! Meld je hier aan
 
 
 

 

Dreams become visions, visions become ideas – in 2021 a special idea becomes reality: We are going to connect people and nations celebrating a once-in-a-lifetime conference on a cruise ship!

Direct regelen

Het is even rustig geweest rondom Project van de Maand. Maar gelukkig blijven de aanmeldingen binnen komen. Er zijn twee mooie projecten ingediend die nu mee dienen in de race naar Project van de Maand Winnaar. Zo is er in Deventer een poging gedaan om het Guinness World Record koekhappen te verbreken. Met succes kan ik je vertellen. Dit project zal de strijd aan gaan met een eeuwen oude traditie. Oké, niet eeuwen oud maar JCI ‘s-Gravenhage organiseert samen met het Koningin Emma Fonds sinds 1963 de Bejaardenboottocht.

Wil je meer over deze projecten weten, download dan hieronder snel de scrapbooks en breng onderaan deze pagina een stem uit op Beste Project van de Maand. Stemmen is mogelijk tot en met zaterdag 14 oktober 13:00 uur.

Veel stem plezier!
Team Secretaris Generaal

1. JCI ’s-Gravenhage – De Bejaardenboottocht

Sinds 1963 organiseert JCI ‘s-Gravenhage samen met het Koningin Emma Fonds de Bejaardenboottocht. Elk jaar regelen wij voor 60-70 hoogbejaarden een heerlijk dagje uit.

Aspirantleden van JCI ‘s-Gravenhage krijgen de taak om deze dag tot een ongekend hoogtepunt te maken en om alle organisatie en uitvoering vlekkeloos te laten verlopen.

Naast de boottocht, de goed verzorgde oer-Hollandse lunch, met tomatensoep, een bolletje kaas en een kroket, en het vervoer verzorgt de Kamer ook elk jaar een stukje entertainment: de BINGO! Dit jaar was oud-lid Simone Oudakker de enthousiaste Bingomaster (met Lotte Nijkamp als bingo-assistent). De aspiranten hebben geweldige prijzen geregeld. Deze waren gesponsord door zowel Kamerleden als lokale Haagse retailers waaronder Albert Heijn, Rituals, Primera, Pathé, verschillende drogisterijen en aan het tijdschrift Vorsten. In totaal waren er meer dan 100 prijzen! Wij danken de gevers voor hun gulle donatie voor onze enerverende bingo.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

2. JCI Deventer – Heel Deventer hapt

Het Guiness World Record Dry Bobbing ( koekhappen) is verpletterd: 2.321 koekhappers is het officiële Record, zoals ook ingediend bij Guiness World Record. Officieus waren het er 3.228 koekhappers aanwezig op deze dag. Het is gelukt om alle Deventernaren in alle leeftijden aan te spreken en mee te laten doen. Zo was er bijvoorbeeld een scootmobielvereniging aanwezig en een afvaardiging van het AZC in Deventer, mensen met een Allergie voor ontbijtkoek konden zelfs meedoen. We hadden hiervoor rijstewafels en glutenvrije ontbijtkoeken beschikbaar gemaakt.

De impact was groot om de organisatie in onze “vrije” tijd naast al onze al drukke levens rond te krijgen en we gingen met de kamer over hoge pieken en dalen. We hebben we elkaar beter leren kennen en iedereen heeft op de toppen van zijn kunnen gewerkt om het voorelkaar te krijgen. En met succes want we hebben een cheque van €25.000 euro kunnen overhandigen aan Stichting Present Deventer.

Klik hier voor: Krantenartikel De Stentor 1 en Krantenartikel De Stentor 2

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)

 

Poll #4 Project van de Maand 2017

Het is niet meer mogelijk om op deze poll te stemmen.

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners