smallebanner-molens.jpg

Het indienen van een nationale award gaat door middel van een scrapbook. Hierin omschrijven jullie kort en krachtig, wat het doel van het project was, hoe jullie dit hebben gerealiseerd en hoe het past binnen de doelstellingen van het JCI en haar pijlers. Natuurlijk is het helemaal leuk als je ook kunt verwijzen naar mooie foto’s, video’s en/of (pers)berichten. Met nadruk; dit hoeft geen dikke lap tekst te woorden, de jury zal naar meer criteria kijken dan het aantal A4'tjes.

Kortom download snel het betreffende inschrijfformulier en dien jullie gave project in. Doe dit in ieder geval uiterlijk voor 25 november 2018. Wie weet slepen jullie dan dit jaar een award in the pocket! Winnaars worden gekozen door een jury en worden tijdens de BID/BAD op zaterdag 15 december 2018 bekend gemaakt. 
Uitzondering op deze regel is de Daan Bolding Award (uitreiking tijdens mei-CVA voor het beste jaarverslag) en de Wereldbol Award (uitreiking tijdens de NC voor de grootste delegatie).

Stappenplan

JCI Nederland kent een eenvoudige procedure voor het indienen van een Nationale award aanvraag in 4 stappen:

  1. Download het betreffende inschrijfformulier voor de Nationale Award.
  2. Vul het formulier volledig en beknopt in (het gaat niet om lange verhalen maar vooral om de criteria).
  3. Vergeet de benodigde handtekeningen niet!
  4. Stuur alles zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 25 november naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is nog niet alles helemaal duidelijk? Kijk dan hier voor een overzicht van de nationale awards of stel je vraag per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van eerdere winnaars.

Inschrijfformulier & Scrapbooks