smallebanner-molens.jpg

Heb jij of heeft jouw Kamer een mooi project gerealiseerd? Klik dan snel verder en vul het Project van de Maand formulier in. Wie weet gaat jullie project dan wel met de ere-titel naar huis. 

Elke maand organiseren Kamers en leden van JCI Nederland vele mooie projecten. Hier zijn we echt enorm trots op. Daarom zetten we elke maand een project in het zonnetje. Vind jij dat jouw project deze ere-plaats verdient of wil je juist iemand (of een projectgroep of Kamer) met deze eretitel verrassen? Vul dan na afloop van het project een online formulier in voor de Award. Alle inzendingen dingen mee naar de Award die maandelijks wordt uitgereikt. Project van de Maand indienen

Project van de Maand indienen

Het nomineren van een project is iets wat je als Kamer zelf doet. Om kans te maken op de project van de maand Award vul je het online formulier in. Hierin omschrijven jullie kort en krachtig, wat het doel van het project was, hoe jullie dit hebben gerealiseerd en hoe het past binnen de doelstellingen van JCI. Bedenk je dat een foto meer zegt dan duizend woorden… Stuur daarom zoveel mogelijk beeldmateriaal mee! Daarnaast mag je (graag zelfs!) ook eventuele media-aandacht meesturen.

Klik hier voor het online formulier

De procedure

Zoals jullie gewend zijn, bepalen de leden welk project het project van de maand wordt. Stemmen kan via een poll op de website en de winnaars worden via de nieuwsbrief en de Facebook pagina van JCI Nederland bekend gemaakt.

Te laat ingeleverd, incomplete en niet digitale stukken worden niet in behandeling genomen. 

Project v/d Maand
Deadline
Stemmen t/m
Winnaar bekend
Uitreiking
januari 2018 2 februari 16 februari week 8 CvA Alphen
februari 2018 2 maart 16 maart week 12 CvA Alphen
maart 2018 6 april 20 april week 17 CvA Alphen
april 2018 4 mei  18 mei week 21 CvA Aphen
mei 2018 1 juni 15 juni week 25 NC Oldenzaal
juni 2018 6 juli 20 juli week 30 NC Oldenzaal
juli 2018 3 augustus 17 augustus week 34 NC Oldenzaal
augustus 2018 7 september 21 september week 39 NC Oldenzaal
september 2018 5 oktober 19 oktober week 43 Bid/Bad
oktober 2018 2 november 16 november week 47 Bid/Bad
november 2018 7 december 21 december week 52 CvA Friesland
december 2018 4 januari 18 januari week 4 CvA Friesland


Je scrapbook voor het project van de maand kan alleen worden ingediend indien je project heeft plaats gevonden de maand voor de deadline. Indien je project in een andere maand heeft plaats gevonden dat de maand er voorafgaand, wordt je project niet meegenomen voor het project van de maand. 

Is nog niet alles helemaal duidelijk? Stel je vraag per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download hier het scrapbook