CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

De afgelopen weken is er door het Stichtingsbestuur van JCI Wereld Congres in Nederland gekeken naar een invulling van de rol van Logistics & Venues Director. Omdat we dichter bij het congres in een steeds meer uitvoerende fase komen is besloten om deze rol niet opnieuw in de huidige vorm in te vullen, maar deze uit te splitsen.
We kunnen met trots melden dat per direct Pleuni Timmermans, Kristen van der Rijst en Gea Harder toetreden tot het bestuur.

Pleuni Timmermans (JCI Mariken) zal het bestuur versterken als Venues Director. Pleuni heeft sinds twee jaar haar eigen project en eventmanagement bureau.
Ik geloof in de kracht van verbinden en samenwerken. Ik ben nieuwsgierig en leergierig, draag bij aan ontwikkelen, overzicht behouden, mensen verbinden en zorgen dat losse puzzelstukjes samen een compleet proces vormen. Allemaal zaken die bij JCI en zeker het Wereld Congres samenkomen. Ik heb zin om aan de slag te gaan!

Kristen van der Rijst (JCI Utrecht) zal de rol van Logistics Director op gaan pakken. In het dagelijks leven is zij werkzaam als Terminal manager bij DHL Parcel.
Ik ben samen met mijn team van zo'n 200 medewerkers bij DHL Parcel verantwoordelijk voor de pick up en delivery van pakketten en pallets in de kop van Noord-Holland. Ik ben al 12 jaar met veel plezier werkzaam in de logistiek en durf wel te zeggen dat het me op het lijf is geschreven.
Ik ben een doener en zie er een mooie uitdaging in om samen met het team Logistics de komende maanden de puntjes op de i te zetten en er zo voor te zorgen dat het Wereld Congres vlekkeloos zal verlopen! 

Gea Harder (JCI ’t Gooi) gaat invulling geven aan de nieuwe functie van Operations Director.
Stil zitten is niet aan mij besteed en met het Wereld Congres naderende draag ik graag mijn steentje bij. Alles wordt nu concreter en daar ligt mijn kracht, verbinden en plannen in actie omzetten, want ‘a plan without action is just a dream’ en we gaan niet alleen dromen! De komende maanden ga ik me inzetten om alle portefeuilles operationeel in elkaar te schuiven, van totale draaiboeken tot het inrichten van het daily operations center tot mensen op de juiste plek zetten, want voor iedereen die wil is er een gave (kleine of grote) taak, dus laten we het samen doen en doe mee!

Het bestuur kijkt met veel enthousiasme uit naar de samenwerking met Pleuni, Kristen en Gea!