Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Op dit moment zijn er veel vrijwilligers volop aan de slag om de laatste voorbereidingen te treffen. De tijd vliegt en we gaan de laatste drie maanden in voordat het Wereldcongres van start gaat. Dit betekent dat we de uitvoerende fase ingaan en daar kunnen we zeker meer organisatorische hulp bij gebruiken!

Wanted! Helpende handjes!
Er zijn diverse functies waarvoor we jou van harte willen uitnodigen deze op te pakken. Heb je een uurtje per week over of heb je misschien de komende maanden iets meer tijd? Er zit vast een functie tussen die past! Alle hulp (groot of klein) maakt voor de organisatie van het Wereldcongres een wereld van verschil! Een overzicht vind je hier.

Mocht je niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact op met iemand van het team waarin jij interesse hebt, je vindt de teams hier.

Tijdens het WC
Binnenkort komt er ook een lijst beschikbaar voor helpende handen tijdens de congresweek zelf. Hierin vind je alle activiteiten waarbij jij tijdens en rondom het Wereldcongres zouden kunnen helpen. Ook voor deze ondersteuning kunnen we alle hulp goed gebruiken. Mocht je een gaatje hebben in je programma en vind je het leuk een bijdrage te leveren dan horen wij dat heel graag! Tot snel!