Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Een Wereldcongres organiseer je nooit alleen! Daarom is team Partnerships volop aan de slag om mooie partners aan het Wereldcongres te verbinden. Deze partners zullen zichtbaar zijn via de onderdelen die zij mede mogelijk maken. In de komende periode mag je verwachten dat deze partners steeds meer zichtbaar worden en ook tijdens het congres zelf krijgen zij de ruimte om zich goed te laten zien.

Heineken
Wist je bijvoorbeeld dat Heineken een van onze sponsoren is? Zij verzorgen het bier op de avond van de Openingsceremonie en ook een bedrijfsbezoek aan een van de meest duurzame brouwerijen van Europa in Zoeterwoude, behoort tot de mogelijkheden. Ga vooral in gesprek met enkele trainees van Heineken die tijdens het congres aanwezig zijn!

Salesforce
Ook Salesforce is één van onze partners. Team Partnerships is daar zeer content mee, omdat het systeem dat zij bieden het eenvoudig maakt om alle contacten, afspraken en gesloten deals goed vast te leggen en te beheren. Zeker in de voorbereidingen met veel verschillende partners is het prettig om het overzicht te houden en op deze manier deze partners ook na het Wereldcongres over te kunnen dragen aan JCI Nederland.

Max Havelaar en duurzame partners
Tijdens het Wereldcongres hebben wij aandacht voor duurzaamheid en een betere wereld. Om die reden waarderen we het zeer dat Max Havelaar als één van onze partners er mede voor zorgt dat producten, zoals bijvoorbeeld consumpties, duurzaam zijn en bijdragen aan het imago van ons congres. Max Havelaar zal tijdens het Wereldcongres ook diverse workshops verzorgen over duurzaamheid.

 

Vanuit de samenwerking met Max Havelaar mag je verwachten dat we als organisatie hebben gekozen voor duurzame partners voor koffie / thee, wijnen, congrestassen, bloemen, etc. Hierbij zijn partnerships aangegaan met organisaties zoals: Smit & Dorlas (koffie & thee), Carl Siegert (luxe broden, bijv. tijdens het gala) en de Dutch Flower Group (dagelijks verse bloemen). We zijn er zeer trots op dat we deze partners kunnen betrekken bij het Wereldcongres! Uiteraard zijn er nog veel meer partners. Daarover laten we je de komende periode meer weten.