CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Kan jij hem nog herinneren, ons eerste inspirerende Futureproof én interactieve JCI MGZN?
Met daarin een overzicht van verschillende gave landelijke JCI-events. Een terugblik op het januari CvA en een vooruitblik naar het mei CvA. Leerde je een JCI lid dat in de spotlights werd gezet, een JCI lid als firsttimer een event bezocht of een JCI lid die een Award won, beter kennen.  En las je waar de landelijke teams zoals Business, Training & Development en Community druk mee bezig waren.

Tijdens het prachtige weer afgelopen zomer waarbij de meeste leden van een heerlijke vakantie genoten in vaak zonnige, verre oorden, heeft Team MarCom niet stil gezeten. Er werd volop gesproken met diverse leden met een interessant verhaal of gave ervaring. Zij plozen het internet uit om te zien welke kamers met een project de lokale of landelijke media haalden. Zijn voor jou op zoek gegaan naar de leukste JCI events voor dit najaar. Zochten uit wat ‘Learning by Doing’ of de ‘Regeling Verhey’ nu precies inhoudt. En achterhaalden waarom jij straks de Dutch Academy móét volgen. Echter, jullie als leden hebben ook niet stilgezeten, zonder al die fantastische projecten, activiteiten die door jullie worden neergezet zouden wij geen content hebben! Dank hiervoor!

Er werd volop geappt, gemaild en gebeld, maar ook veel geschreven, om jullie op dinsdag 3 oktober de tweede editie van het JCI MGZN te kunnen presenteren. Ook dit magazine draait om jullie, de Kamers, de leden. Ook is dit magazine weer deelbaar met je (zakelijke) contacten of toekomstige aspirant leden/partners.

Kan je ook niet wachten tot hij uit is? Werp dan nog even een blik op de eerste editie van dit interactieve MGZN http://mgzn.jci.nl/