CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Over 7 weken is het zo ver, dan vindt in Amsterdam het JCI Wereldcongres 2017 plaats. De week zal in het teken staan van vier Sustainable Development Goals (SDG’s): employment, education, climate change en social equality. Vijf dagen lang kunnen bezoekers sparren en kennis en vaardigheden uitwisselen met JCI leden en bijzondere strategische partners.

Veel ingrediënten voor een fantastisch Wereldcongres heeft de organisatie al in huis; top sprekers, meerdere locaties in verschillende steden, WeDo2030 programma en spetterende feesten. Maar een fantastisch Wereldcongres vraagt om meer. Op dit moment is team Vrijwilligers (Logistics) daarom druk bezig om voor alle programmaonderdelen de benodigde vrijwilligers te verzamelen. En hier hebben wij jouw hulp hard bij nodig.

Let op: wij bieden alle JCI leden, aspirant leden en belangstellenden – met en zonder ticket - een unieke kans om het Wereldcongres als vrijwilliger met ons te beleven.

Vrijwilliger zijn tijdens het Wereldcongres betekent:

  1. je persoonlijke vaardigheden nog verder ontwikkelen.
  2. heel veel andere JCI’ers met verschillende achtergronden leren kennen.
  3. actief bijdragen aan een 5-daags proces van verenigen van individu en community om zo een blijvende impact te creëren.
  4. je internationale netwerk nog verder uitbreiden.

Kortom: hier moet je bij zijn!

Enthousiast? Geef dan je beschikbaarheid en wensen door door je direct aan te melden via deze link.

Met vriendelijke groet, namens team Vrijwilligers,
Ipek Faydali en Kai-Chun Chan
Vrijwilligerscoördinatoren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.