CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Op 7 oktober aanstaande staat het derde College van Afgevaardigden gepland, we zijn daarvoor te gast bij ASR in Utrecht. Vanaf 12.30 uur start de ontvangst met lunch, waarna om 14.00 uur het CvA start en na het CvA sluiten we af met een borrel.

Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om voorafgaand aan het CvA, om 13.00 uur, deel te nemen aan een rondleiding door het compleet verbouwde pand van ASR.

Als je belangstelling hebt voor de rondleiding, meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterste datum van aanmelden dinsdag 26 september).

Heb je je nog niet aangemeld voor de lunch en CvA, meld je dan direct aan via dit formulier, zodat we weten voor hoeveel mensen de lunch voorbereid kan worden. Eventuele dieetwensen kunnen uiteraard ook doorgegeven worden. Uiterste aanmelddatum voor de lunch en het CvA is donderdag 28 september.

Het CvA en de lunch zijn kosteloos. Echter, als je je aanmeldt voor de lunch verwachten we ook dat je komt. Daarom zal bij een no show €15,- in rekening gebracht worden.